Užkurkite tikrą vakarėlį ne tik namuose, bet ir lauke: įspūdingų savybių belaidė garso kolonėlė dabar parduodamas už juokingai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-02-27, 17:11

0 komentarų

Šio amžiaus pradžioje pasirodžius „iPod” grotuvams, atsirado ir specialūs garsiakalbiai su jiems pritaikyta jungtimi, kai žmonės savo „iPod” iškeitė į išmaniuosius telefonus - portabilūs garso šaltiniai pasekė paskui ir jungtis išmainė į „Bluetooth“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Užkurkite tikrą vakarėlį ne tik namuose, bet ir lauke: įspūdingų savybių belaidė garso kolonėlė dabar parduodamas už juokingai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Vis dėlto pastaraisiais metais nešiojami garsiakalbiai įgavo naują paskirtį - jie ne tik pakeitė kažkada populiarius muzikinius centrus ir radijo grotuvus, bet ir tapo balso asistentų stotelėmis.

Kurį laiką tokiomis supergaliomis aprūpinti grotuvai buvo brangūs ir nepopuliarūs, tačiau pagaliau pasiekę kinų kompanijų fabrikus jie tapo kiekvienam prieinama prabanga. Dabar puikų pasiūlymą turi ir mūsų partneriai „Geekbuying“.

Internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti „Tronsmart Halo 100“ garso kolonėlę, kurios kaina šiuo metu siekia vos 55,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą NNNSETGAB1.

„Tronsmart Halo 100“ yra pažangus „Bluetooth“ garsiakalbis, pasižymintis didele galia ir puikia garso kokybe. IPX6 atsparumas vandeniui apsaugo nuo drėgmės, todėl šis prietaisas puikiai tinka naudoti lauke net ir lietingomis dienomis. Negana to, jį galima susieti ir su kitomis garso kolonėlėmis.

Garsiakalbis palaiko populiarias valdymo balsu programas, taip pat galite naudoti specialią programėlę, kad gautumėte prieigą prie visų prietaiso funkcijų - EQ valdymo. Tai puikus įrenginys, kurį galima naudoti ne tik namuose, nes juo muzikos galima klausytis net iki 18 valandų.

Be to, „Tronsmart Halo 100“ turi integruotą LED apšvietimą su 5 skirtingais režimais. Kalbant apie technines savybes, „SoundPulse” technologijos dėka galėsite mėgautis net 60W galios garsu. Gamintojas akcentuoja ir itin galingus žemuosius dažnius, tad vakarėlyje garso, tikrai nepritruks.

Kitas garsiakalbio privalumas – net 12000mAh baterija, įkraunama įprasta USB-C jungtimi. Tai reiškia, jog daiktas bus mobilus ir nepririštas prie elektros tinklo, koks yra „HomePod”.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas