Vienintelis garsiakalbis, kurio jums kada nors prireiks: puikus dizainas, išskirtinė kokybė ir aukščiausios klasės garsas, o dabar dar ir už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2023-11-12, 07:30

2 komentarai (-ų)

Nešiojami garsiakalbiai yra vienas tų aksesuarų, kurie niekam per daug nekrito į akis, tačiau tyliai evoliucionavo ir sekė rinkos tendencijomis. Šio amžiaus pradžioje pasirodžius „iPod” grotuvams, atsirado ir specialūs garsiakalbiai su jiems pritaikyta jungtimi, kai žmonės savo „iPod” iškeitė į išmaniuosius telefonus - portabilūs garso šaltiniai pasekė paskui ir jungtis išmainė į „Bluetooth“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienintelis garsiakalbis, kurio jums kada nors prireiks: puikus dizainas, išskirtinė kokybė ir aukščiausios klasės garsas, o dabar dar ir už itin žemą kainą

Vis dėlto pastaraisiais metais nešiojami garsiakalbiai įgavo naują paskirtį - jie ne tik pakeitė kažkada populiarius muzikinius centrus ir radijo grotuvus, bet ir tapo balso asistentų stotelėmis. Kurį laiką tokiomis supergaliomis aprūpinti grotuvai buvo brangūs ir nepopuliarūs, tačiau pagaliau pasiekę kinų kompanijų fabrikus jie tapo kiekvienam prieinama prabanga.

Vakar prasidėję „Double 11“ išpardavimai tęsis iki pat lapkričio 17 dienos, o tai – puiki proga įsigyti puikių produktų už ženkliai mažesnę kainą. Šiandien mūsų skaitytojams norime pasiūlyti bene geriausią pasiūlymą rinkoje, patenkinsiantį visus jūsų garso poreikius.

Paspaudę šią nuorodą išmanų ir itin gera garso kokybe pasižymintį „Tronsmart Element T6 Max” garsiakalbį įsigysite vos už 80,29 eurus. Į šią kainą jau įskaičiuotas ir prietaiso siuntimas. Tiesa, tai ne vienintelis puikus pasiūlymas „Aliexpress“ platformoje. Visus geriausius pasiūlymus rasite paspaudę čia. Negana to, visoms prekėms taikoma papildoma nuolaida, o ją galite gauti su šiais nuolaidos kodais:

  • Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 200 eurų taikoma su kodu 12OT21. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 48 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 290 eurų taikoma su kodu 15OT51. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 96 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 480 eurų taikoma su kodu 18OT81. Spauskite čia, kad panaudoti.

„Tronsmart Element T6 Max” dėl savo nugludintos ritinio formos labai primena „Apple HomePod”. Tačiau tokia konstrukcija turi labai svarbią paskirtį – 4 įvairiomis kryptimis išdėstyti aukštų dažnių garsiakalbiai bei viena itin galinga žemų dažnių kolonėlė, turinti 8 pasyvius radiatorius, geba sukurti tikrą 360 laipsnių kampu sklindantį garsą.

Tai reiškia, jog šį prietaisą pastatę kamabario viduryje muziką visuose patalpos kampuose girdėsite vienodai gerai. Šios „SoundPulse” technologijos dėka galėsite mėgautis net 60W galios garsu. Gamintojas akcentuoja ir itin galingus žemuosius dažnius, tad vakarėlyje garso, tikrai nepritruks. Na, po jei vis dėlto nusipirksite 2 vienodus „Tronsmart Element T6 Max”, juos galėsite sujungti tarpusavyje ir mėgautis itin sodriu stereo garsu.

Kitas garsiakalbio privalumas – net 12000mAh baterija, įkraunama įprasta USB-C jungtimi. Tai reiškia, jog daiktas bus mobilus ir nepririštas prie elektros tinklo, koks yra „HomePod”. Tokios talpos akumuliatorius leis kolonėlei nepertraukiamai groti net 20h. Kadangi korpusas turi IPX5 atsparumą vandeniui, garsiakalbį galėsite pasiimti į gamtą ar kokią kitą išvyką. Žodžiu, jį galėsite naudoti visur, kur tik reikės garsiakalbio.

Greičiausiai metas pakalbėti apie išmanias funkcijas. Tiesą sakant, „Tronsmart Element T6 Max” nėra tikras išmanusis garsiakalbis. Jis tiesiogiai nėra jungiamas prie interneto ir jo veikimui būtinas „Bluetooth” ryšiu prijungtas telefonas. Tačiau tai reiškia, jog naudoti galėsite bet kokį išmanųjį, ar kompiuterį, o Android telefonų savininkai, dėka palaikomo NFC ryšio, suporuoti savajį prietaisą su garsiakalbiu galės vos priglaudę jį prie kolonėlės viršutinės dalies.

Būtent toje vietoje yra ir visi valdikliai. Čia rasime mygtukus, skirtus perjungti dainai, garso lygio kontrolei, atsiliepimui į skambutį bei balso asistento aktyvavimui (priklausomai nuo prijungto telefono, bus „Siri”, „Google Assistant” arba „Cortana”). Tai leis vienu prilietimu sužinoti informaciją apie orus, kam nors paskambinti ar tiesiog paprašyti paleisti muzikos.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą išmanų ir itin gera garso kokybe pasižymintį „Tronsmart Element T6 Max” garsiakalbį įsigysite vos už 80,29 eurus. Į šią kainą jau įskaičiuotas ir prietaiso siuntimas.

2 komentarų

Pirkėjas

Turiu tokias 2 kolonėles. Viskas su jomis puiku, bet baterija tikrai nelaiko iki 20 valandų ir tai neklausant ant 50 proc.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas