„iQOO“ pristatė naujus belaidžius ausinukus: už patrauklią kainą pasiūlys puikią kokybę bei akį traukiantį dizainą

Lukas Snarskis

2023-07-05, 07:46

0 komentarų

„Vivo“ dukterinė bendrovė „iQOO“ šiemet jau pristatė „iQOO 11“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis. Šiandien buvo pristatytas naujasis „iQOO 11S“, o taip pat ir belaidžiai ausinukai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iQOO“ pristatė naujus belaidžius ausinukus: už patrauklią kainą pasiūlys puikią kokybę bei akį traukiantį dizainą

Kompanijos „iQOO“ atstovai oficialiai pristatė naujuosius „iQOO TWS 1“ belaidžius ausinukus. Kaip galima matyti iš nuotraukų, pastarųjų dizainas yra labai panašus į populiarų „Apple“ produktą – tiek ir įkrovimo dėžutė, tiek ir patys ausinukai yra kone identiškų formų.

„iQOO TWS 1“ ausinukai pasiūlys „Bluetooth 5.3“ belaidžio ryšio technologiją, o taip pat ir „aptX Lossless“ kodeko palaikymą. Šis produktas aprūpintas 12,2 mm dydžio dinaminiais garsiakalbiais. Ausinės aprėpia 5 Hz - 40 kHz garso spektrą ir turi aktyvaus triukšmo slopinimo funkciją, kuri gali nuslopinti iki 49 dB aplinkinio triukšmo.

Skelbiama, jog vieną kartą įkrautomis ausinėmis galima klausytis muzikos iki 10,5 valandos, o dėklo naudojimo laikas pailgėja iki 42 valandų. „iQOO“ pažymi ir tai, jog, čia rasime ir žaidimų režimas, kuris sumažina užlaikymą iki 54 ms. Pirkėjams šie belaidžiai ausinukai bus siūlomi juodos bei baltos spalvų.

Pranešama, jog „iQOO TWS 1“ kainuos maždaug 50 eurų, tačiau dabar jie bus prieinami tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie belaidžių ausinukų pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas