Kosmosas, o ne kolonėlė: išbandėme nė 30€ nekainuojančią RGB kolonėlę, pamatykite tai patys!

Jeigu turite nešiojamą kompiuterį, labai didelė tikimybė, jog susiduriate su viena erzinančia problema. Vakare išsiverdate arbatos, pasiimate užkandžių ir internete susirandate puikų filmą. Nuo pirmų minučių pradedate grožėtis nuostabiomis filmo scenomis, tačiau vos pagrindiniams veikėjams pradėjus kalbėti susiraukiate. Taip, jūsų ausis suerzino lyg iš po žemių sklindantis garsas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kosmosas, o ne kolonėlė: išbandėme nė 30€ nekainuojančią RGB kolonėlę, pamatykite tai patys!

Dėl to neabejotinai kaltas kompiuterio gamintojas, nusprendęs sumontuoti skardines vietoje garsiakalbių ir taip į savo kišenę susižerti tuos kelis papildomus eurus. Šiandien mus pasiekė iš internetinės parduotuvės „Hekka“ įsigyta „BT-601“ belaidė kolonėlė su RGB šviesomis. Kaip ji atrodo ir pirmą įspūdį apie šį produktą galite pamatyti šiame tekste pateikiamame vaizdo įraše.

Taip pat, norėtumėme pakviesti prenumeruoti mūsų „YouTube“ kanalą, kuriame jau artimiausiu metu galėsite rasti ir daugiau įvairių vaizdo įrašų. Na, o dabar grįžkime prie kolonėlės ir pažvelkime į jų technines savybes. Pilną „BT-601“ apžvalgą jau netrukus galėsite rasti ir mūsų portale.

„BT-601“ belaidė garso kolonėlė su RGB šviesomis

Nors „BT-601” yra nebrangus produktas, to tikrai nebūtų įmanoma pasakyti iš jo išvaizdos. Prietaiso rėmas padengtas tamsiai pilka spalva, kuri suteikia prabangos pojūtį, o priekinė dalis padengta paviršiumi su RGB šviesomis. Ir tai nėra tik graži dekoracija. Pasirodo, šios šviesos reaguoja į garsą ir kinta, prisitaikant prie jo. Taip jūsų filmų žiūrėjimo patirtis gali būti pakelta į visiškai kitą lygį.

Kadangi gamintojas „BT-601” specialiai pritaikė kompiuteriams ir televizoriams, itin daug dėmesio buvo skirta jo formai. Žemas ilgas korpusas leis jam patogiai įsitaisyti ant televizoriaus staliuko ar po kompiuterio monitoriumi ant rašomojo stalo - jis neužims daug vietos ir puikiai derės bet kokiame interjere.

Kalbant apie veikimą, „BT-601” atveju jis yra maksimaliai paprastas. Kadangi dauguma žmonių šį garsiakalbį naudos filmų ar „YouTube” klipų peržiūrai, šios garso kolonėlės sujungimas su kompiuteriu ar televizoriumi vyksta pasitelkiant „Bluetooth 5.0“, kas užtikrins greitą ir sklandžiai veikiantį susiejimą.

Apibendrinant jei jau seniai negalite pakęsti to, kaip skamba jūsų kompiuterio ar televizoriaus garsiakalbiai, „BT-601” yra tikras jūsų išsigelbėjimas. Rinkoje būtų sunku rasti kitą produktą, kuris galėtų pasiūlyti tokį puikų dizainą bei garsą ir kainuotų tokią juokingą sumą. Dėl visų šių priežasčių šį garsiakalbį galite pirkti užsimerkę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas