„Nothing“ atnaujino išskirtinį savo produktą: nusidažė naujomis spalvomis, taip pat pasiūlė ir naujovę norintiems įsigyti

Lukas Snarskis

2021-12-02, 16:40 (atnaujinta 2023-02-06, 14:38)

0 komentarų
„Nothing“ atnaujino išskirtinį savo produktą: nusidažė naujomis spalvomis, taip pat pasiūlė ir naujovę norintiems įsigyti

Buvusio „OnePlus“ vadovo Carl Pei įkurta kompanija „Nothing“ dar liepos pabaigoje oficialiai pristatė pirmąjį savo produktą. Po ilgų anonsų ir gausybės paslapčių – į dienos šviesą iškilo nauji belaidžiai ausinukai „Nothing ear (1)“, kurie, iškart po išleidimo, sulaukė gausybės kalbų.

Prieš keletą dienų kompanijos atstovai pristatė ir atnaujintą belaidžių ausinukų versiją, kuri išsiskirs juodos spalvos akcentais. Negana to, „Nothing ear (1) Black Edition“ yra neutralus anglies dioksidui, o jį galima įsigyti atsiskaitant kriptovaliuta.

Atnaujinti belaidžiai ausinukai pasižymi matinės juodos spalvos apdaila bei, žinoma, įprastinėmis permatomomis detalėmis, kurios yra didžiausias „Nothing ear (1)“ išskirtinumas. Pakeitimų sulaukė ir įkrovimo dėklas – anksčiau čia buvusią baltą spalvą pakeitė juoda. Techninės šių ausinukų savybės išlieka nepakitusios.

Priminsime, jog „Nothing ear (1)“ veikia su „Bluetooth 5.2“ ryšio technologija bei palaiko SBC ir AAC kodeksus. Žinoma, šie ausinukai turi lietimui jautrų valdymą, kuris leis nesunkiai perjungti dainą ar sustabdyti jos grojimą, o taip pat turės ir ANC (angl. Active Noise Cancelling) režimą. Pirmasis „Nothing“ kompanijos produktas yra puikiai suderinamas su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais, o valdyti jo funkcijas galima pasitelkiant specialią programėlę.

Šis produktas turi ir dviejų lygių triukšmo slopinimo funkciją, o taip pat ir specialų režimą, kuris leis girdėti aplinkos garsus, neišimant ausinukų. „Nothing“ skelbia, kad įjungus garso slopinimo funkciją, pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 4 valandoms, o kuomet ši galimybė išjungta – baterijos tarnavimo laikas prailgės iki maždaug 5,7 valandos. Būtina paminėti ir tai, jog „ear (1)“ ausinukų įkrovimo dėžutė suteiks papildomas 34 valandas. Pastaroji dėžutė gali būti įkrauta pasitelkiant USB-C įkrovimo laidą arba belaidžiu įkrovikliu, kuris palaiko „Qi“ standartą.

Verta paminėti, jog pirmoji „Nothing“ belaidžių ausinukų versija sulaukė didžiulio susidomėjimo. Pranešama, kad gamintojas jau pardavė daugiau nei 220 tūkst. „ear (1)“ įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas