„Philips“ pristatė naujas ausines ir ausinukus: aukščiausios kokybės produktai, kurie nustebins savo galimybėmis

Pranešimas spaudai

2023-02-08, 10:46

0 komentarų

„TP Vision“ metiniame renginyje Amsterdame pristatė naujas „Philips Fidelio“ aukščiausios kokybės ant ausų dedamų ausinių ir aukščiausios kokybės belaidžių ausinių modelius „L4“ ir „T2“ ir išplėtė „Go“ seriją „A5508“ ir „A5608“ versijomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Philips“ pristatė naujas ausines ir ausinukus: aukščiausios kokybės produktai, kurie nustebins savo galimybėmis

Naujosiose 10 proc. lengvesnėse „Fidelio L4“ ant ausų dedamose ausinėse įmontuoti pagal užsakymą gaminami garsiakalbiai, dabar jau su grafeno danga, suteikiančia papildomo standumo, tačiau nesumažinančia svorio, kad būtų užtikrintas mažesnis iškraipymas ir švaresnis vidutinių ir aukštų dažnių garsas. Aukštas našumas ir patikimas bei energiją taupantis belaidis ryšys užtikrinamas naujausia „Bluetooth 5.3“ versija su „Auracast“ transliacija ir LE garso funkcija, o LC3 ir LDAC kodekai užtikrina, kad „L4“ gali pasiūlyti aukščiausios kokybės belaidį garsą, o „Hi-Res Audio“ galima atkurti ir per pridedamą 3,5 mm mini jungties kabelį arba per USB-C.

„Philips Fidelio L4“ keturių mikrofonų hibridinė adaptyvioji ANC sistema taip pat buvo patobulinta, perkėlus išorinį triukšmą matuojančio mikrofono ventiliacijos angą (angl. feed forward) į ausinės galinę dalį, kuri mažiau jautri vėjo keliamam triukšmui. Be to, padidėjus vėjo keliamam triukšmui, galima automatiškai sumažinti priekinio mikrofono jautrumą.

Papildomai įmontuotas balso surinkimo mikrofonas, skirtas foniniams garsams šalinti.

Pagerintas ausinių akumuliatoriaus veikimo laikas – dabar „L4“ gali veikti 50 valandų arba 40 valandų, su įjungtu ANC, o greitai (per 15 minučių) įkrautas gali veikti penkias valandas.

Lengvą naudojimą užtikrina jutiklinis valdymas: dabar su oda dengta jutikline zona, su perbraukimo, bakstelėjimo ir paspaudimo veiksmais bei pagalba balsu per „Google Assistant“.

„T2“ pakylėja TWS ANC ausines iki „premium“ lygio

„Philips Fidelio T2“ ausinių dydis buvo sumažintas 20 proc., o įkrovimo dėklas – net 40 proc., palyginti su pirmtakėmis „T1“ ausinėmis.

Aukščiausios kokybės viso diapazono garso kokybė ir toliau išlieka pasiekiama dėl „T2“ pažangios dvipusės konstrukcijos, su dideliu 9,2 mm grafenu dengtu dinaminiu garsiakalbiu ir specialiai optimizuotu, nedideliu ir labai efektyviu subalansuotu armatūros garsiakalbiu.

„Hi-Res“ garsas ir itin patikimas ryšys užtikrinami naudojant naujausią 5.3 „Bluetooth“ versiją su „Google Fast Pair“, LE garso funkcija ir LC3 kodeku. „T2“ taip pat turi LDAC kodeką, užtikrinantį muzikos atkūrimą aukščiausios raiškos kokybe.

Iš viso „Philips Fidelio T2“ turi šešis mikrofonus, po tris mikrofonus kiekvienoje pusėje. Mikrofonai užtikrina maksimalų adaptyvaus triukšmo slopinimo lygį, o specialūs balso perdavimo mikrofonai, su kaulų laidumo technologija, sumažina vėjo keliamą triukšmo poveikį.

Nepaisant sumažėjusio ausinių ir dėklo dydžio, „T2“ akumuliatoriaus veikimo laikas išlieka puikus: devynios valandos nepertraukiamo atkūrimo su įjungtu ANC ir dar 27 valandos atkūrimo naudojant įkrovimo dėklą, t. y. 10 valandų iš ausinių ir 30 valandų iš dėklo be ANC.

Pilnas įkrovimas trunka dvi valandas, o vos po penkių minučių įkrovimo galima atkurti dar vieną papildomą valandą.

„Philips Fidelio T2“ ausinės yra atsparios purslams (IPX4 klasė), todėl puikiai tinka naudoti lauke.

„GO Sports“ – geriausios ausinės aktyviam gyvenimui

„TP Vision“ išplečia „GO Sports“ serijos ausinių asortimentą dviem naujais vidutinės klasės modeliais, kurie dėl patogumo, tvirtumo, atsparumo vandeniui (IPX5) ir puikaus garso derinio keliaujant puikiai tinka aktyviam gyvenimo būdui ar sporto treniruotėms.

„A5508“ yra naujos TWS ausinės su mažo iškraipymo 8 mm grafenu dengtu garsiakalbiu, užtikrinančiu puikią garso kokybę, o „A5608“ naudoja naujausią atvirų ausų ir kaulų laidumo technologiją, kuri leidžia mėgautis puikiu garsu ir saugiai girdėti aplinkos garsą. „A5608“ taip pat užtikrina papildomą saugumą, nes kaklo juostoje įmontuota LED šviesos diodų lemputė.

„A5508“ turi hibridinę ANC sistemą su integruota vėjo keliamo triukšmo mažinimo funkcija. Abi ausinės taip pat užtikrina aiškią pokalbių kokybę dėl dviejų mikrofonų sistemos su automatiniu tiksliu derinimu naudojant dirbtinį intelektą.

Ausinėse įdiegta naujausia itin patikima „Bluetooth 5.3“ technologija su LC3 kodeku, kuris užtikrina puikų garsą ir energijos vartojimo efektyvumą bei kelių taškų ryšį.

Abiejų ausinių akumuliatorius veikia ilgai ir yra greitai įkraunamas. „A5508“ gali atkurti septynias valandas su įjungtu ANC, įkrovimo dėkle dar 21 valandą, o po penkių minučių galima atkurti dar vieną valandą. „A5608“ atkuria šešias valandas, o po 15 minučių įkrovimo gali atkurti dar vieną valandą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas