„Sonos“ ruošiasi imtis permainų: po prastų „Ace“ pardavimų – mažėjanti šių ausinių kaina, ruošiamasi pasiūlyti aukščiausios klasės produktų

Lina Snarskienė

2024-10-21, 17:55

0 komentarų

Garso įrangos gamintoja „Sonos“ svarsto galimybę peržiūrėti savo ausinių liniją ir pradėti gaminti aukštos klasės įrenginius. Pranešama, kad šis žingsnis žengiamas dėl vangiai debiutavusių „Ace“ ausinių.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Sonos“ ruošiasi imtis permainų: po prastų „Ace“ pardavimų – mažėjanti šių ausinių kaina, ruošiamasi pasiūlyti aukščiausios klasės produktų

„Sonos“ įžengė į konkurencingą ausinių rinką, kurioje jau dominavo tokie žaidėjai kaip „Bose“, „Sennheiser“, „Sony“ ir „Apple“. Kaip naujausiame „Bloomberg“ naujienlaiškio „Power On Newsletter“ numeryje pažymėjo Markas Gurmanas, „Sonos“ debiutinis produktas „Ace“ ne tik sunkiai įsitvirtino, bet ir bendrovė pardavė tik apie 200 tūkst. vienetų.

Iš pradžių JAV gamintojas tikėjosi parduoti net 1 mln. vienetų „Sonos Ace“ ausinių, tačiau lūkesčiai nepasiteisino. Įvairūs veiksniai lėmė vangų šio produkto, kuris buvo laikomas gera konkurencija varžovams, pasirodymą. Ypač svarbiomis produkto nesėkmės priežastimis laikomos ausinių kaina daugiau nei 400 eurų ir problemiškas programėlės paleidimas, kai bendrovė pertvarkė aplikaciją ir pašalino pagrindines funkcijas.

Nekokybiška programėlė trukdė naudotojo patirčiai, todėl žmonės liko nuošalyje nuo „Ace“ ausinių. Neseniai atnaujintoje aplikacijoje, kuri turėjo palaikyti naujus produktus, pavyzdžiui, „Ace“ ausines, atsirado klaidų ir trikdžių. Tačiau visi buvę nesklandumai netrukdo garso įrangos gamintojui dar kartą nerti į šią rinką. Tik šį kartą bendrovė gali pasirinkti kitokią strategiją.

Viena iš strategijų, kaip jau minėta, yra aukštos klasės ausinių, šiuo metu kodiniu pavadinimu „Roundhouse“, kūrimas. Tai taip pat apima dabartinio „Ace“ modelio kainos sumažinimą apie 45 eurais ir naujo gaminio pristatymą, kurio pradinė kaina būtų virš 400 eurų. Pranešama, kad kai kurie „Sonos“ darbuotojai šiek tiek skeptiškai vertina šią strategiją, o bendrovėje vyksta diskusijos dėl galimos šio plano sėkmės.

Be to, kad atgaivino ausinių kategoriją, „Sonos“ neseniai išplėtė savo garso kolonėlių asortimentą, pristatydama „Arc Ultra“ ir naują žemų dažnių garsiakalbį „Sub“. Apžvalgininkas M. Gurmanas taip pat pažymėjo, kad „Arc Ultra“ išleidimas į rinką pagrįstas veiksmų planu, o kiti šio plano elementai, pavyzdžiui, televizoriaus priedėlis, dar turėtų būti pristatyti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas