„Sony“ plečia „LinkBuds“ garso produktų asortimentą: gamintojas pristatė du naujus belaidžių ausinukų modelius, o taip pat ir „LinkBuds Speaker“ garsiakalbį

Pranešimas spaudai

2024-10-03, 17:14

0 komentarų

Šiandien „Sony“ papildė savo „LinkBuds“ asortimentą belaidėmis ausinėmis „LinkBuds Fit“ ir „LinkBuds Open“ bei „LinkBuds Speaker“ garsiakalbiu.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Sony“ plečia „LinkBuds“ garso produktų asortimentą: gamintojas pristatė du naujus belaidžių ausinukų modelius, o taip pat ir „LinkBuds Speaker“ garsiakalbį

Nuo pat „LinkBuds“ serijos, pirmą kartą pristatytos 2022 m. su unikaliu žiedo dizainu, pagrindinis dėmesys buvo skiriamas patogumui ir internetinio bei neinternetinio pasaulio susiejimui. Tai tęsiama ir naujojoje „LinkBuds“ serijoje, kuri patobulinta atsižvelgiant į vertingus klientų atsiliepimus, kad būtų užtikrinta vientisa naudojimo patirtis, nesumažinant puikios garso kokybės.

Patogūs, išmanūs ir sukurti kasdieniniam naudojimui, naujausi „LinkBuds“ ausinukai ir garsiakalbis, leidžia patogiai palaikyti ryšį su žmonėmis ir mėgautis pramogomis ir įkūnija „Keep every world on“ „LinkBuds“ šūkį.

Sukurtos aktyviems žmonėms, „LinkBuds Fit“ ir „LinkBuds Open“ turi naujus ir lengvus tvirtinimo laikiklius, kad būtų patogu nešioti visą dieną. Su „LinkBuds Open“ galėsite išbandyti naujo tipo ausines su naujai sukurtu atviro žiedo dizainu, kuris leidžia girdėti aplinką naudojant ausines. Be to, abiejų modelių ausinės bei jų dėklai yra įvairių spalvų, kad galėtumėte pritaikyti ausines prie savo stiliaus.

Kartu su šiais naujais ausinių modeliais pristatomas ir „LinkBuds“ garsiakalbis. „LinkBuds Speaker“ puikiai integruojasi į „LinkBuds“ šeimą. Automatinis perjungimas leidžia, priklausomai nuo situacijos perjungti tarp „LinkBuds Fit“, „LinkBuds Open“, „LinkBuds S“ ir „LinkBuds Speaker“ produktų, kad muzika nenustotų.

„Sony“ taip pat toliau bendradarbiauja su tris kartus GRAMMY® apdovanojimą pelniusia, daugybę kartų platininiu RIAA (Recording Industry Association of America) įvertinimu apdovanota dainininke ir dainų autore Olivia Rodrigo. Rodrigo dalyvauja „Sony“ kampanijoje „For The Music“. Po sėkmingo bendradarbiavimo praėjusiais metais kuriant „LinkBuds S“, „LinkBuds Fit“ ir „LinkBuds Open“, naująsias ausines galima įsigyti firminės Olivia violetinės spalvos. Ausinės buvo sukurtos bendradarbiaujant su pačia dainininke ir dainų galvojant apie vienintelį - jos gerbėjus. Siūlomi individualūs ekvalaizerio nustatymai, užtikrinantys optimalią klausymosi patirtį bei Olivia pasirinkta ekvalaizerio naudotojo sąsaja.

„LinkBuds Fit“ - pritaikyta aktyviems

„LinkBuds Fit“ užtikrina neprilygstamą komfortą dėl naujai sukurtų tvirtinimo laikiklių ir ausinių antgalių, vientisos triukšmo ir aplinkos garso kontrolės bei įvairių spalvų, tinkančių jūsų stiliui.

  • Patogus prigludimas aktyviam gyvenimo būdui - „Sony“ sukūrė naujus „LinkBuds Fit“ ausinėms skirtus „Air Fitting Supporters“ laikiklius, kad jos dar geriau ir patogiau priglustų net ir sportuojant. Pritvirtinimo laikikliai turi minkštą ir tuščiavidurę uodegėlę, kad mažiau liestųsi prie ausies ir taip sumažintų spaudimą, o tvirtinimo vieta kieta ir užriesta, tam kad ausinės neiškristų. Tai reiškia, kad didesnėse ausyse jie puikiai priglunda prie ausų kraštų, o mažesnėse - prie vidurio. Kartu tai užtikrina ir patogumą, ir saugumą. Pridedami „LinkBuds Fit“ ausinių antgaliai sumažina spaudimą ir padidina komfortą.

  • Palaikykite ryšį su aplinkos garso režimu - kartu su puikiu triukšmo slopinimu automatinis aplinkos garso režimas automatiškai pritaiko aplinkos garsą prie aplinkos, kad galėtumėte patogiai klausytis muzikos bet kur.

  • Triukšmo slopinimas - „LinkBuds Fit“ turi integruotą procesorių V2, tokį patį kaip ir apdovanojimus pelniusiuose „WF-1000XM5“. Šis lustas realiuoju laiku optimizuoja triukšmo slopinimą pagal aplinką.

  • Spalvos, tinkančios jūsų stiliui - „LinkBuds Fit“ gali būti juodos, baltos, žalios ir Olivia Rodrigo violetinės spalvos, todėl tiks bet kokiam stiliui. Be to, turėdami įvairių stilių ir spalvų priedų, įskaitant „LinkBuds Fit“ tvirtinimo laikiklius ir dėklų dangtelius, galite iš tiesų pritaikyti ausines prie bet kokios aprangos.

  • Aukštos kokybės garsas - „LinkBuds Fit“ užtikrina išskirtinį garso ir skambučių aiškumą. Dėl specialiai sukurto garsiakalbio „Dynamic Driver X“, kuris taip pat naudojamas triukšmą slopinančiose ausinėse „WF-1000XM5“, „LinkBuds Fit“ garsas yra sodresnis ir išsamesnis. Membranos struktūroje derinamos kelios skirtingos medžiagos, iš kurių pagamintas kupolas ir kraštas, todėl pasiekiama aukšta aiškaus garso kokybė su mažiau iškraipymų. Be to, „LinkBuds Fit“ palaiko „High-Resolution Audio Wireless“ ir „DSEE ExtremeTM“. Dėl technologijos „Precise Voice Pickup“, optimaliai valdančios mikrofonus ausinių išorėje bei viduje ir pažangaus garso signalų apdorojimo pokalbiai itin aiškūs net ir triukšmingoje aplinkoje.

  • Lengvas valdymas - su automatinio perjungimo, automatinio grojimo, greitosios prieigos, pavyzdžiui, „Spotify Tap“ arba „Amazon Music Play Now“ ir valdymo balsu funkcijomis dar lengviau pasiekti ir mėgautis pramogomis. Be to, naudodami funkciją „Wide Area Tap“ galite dvigubais ar trigubais prisilietimais prie bet kurios ausies valdyti muzikos atkūrimą, todėl norint valdyti nereikia liesti pačių „LinkBuds Fit“.

  • Patogus naudojimas kasdien – „LinkBuds Fit“ taip pat turi „Multipoint Connection“ funkciją, galimybę akimirksniu paleisti ir pristabdyti, valdyti galvos gestais, integruotą valdymą balsu ir funkciją „Speak-to-Chat“. Be to, baterija veikia iki 21 valandos bendro atkūrimo ir jos yra atsparios vandeniui pagal IPX4 klasę.

„LinkBuds Open“ - palaikykite ryšį su aplinka

„LinkBuds Open“ - tai naujo tipo ausinės su atviro žiedo dizainu, užtikrinančiu ryšį su aplinka. Nauji ir lengvi „LinkBuds Open“ tvirtinimo laikikliai užtikrina patogumą visą dieną, be to, juos galima rinktis iš įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų stilių.

  • Būkite momente - „LinkBuds Open“ dizainas su naujai sukurta žiediniu garsiakalbiu leidžia palaikyti ryšį su aplinka. Diafragmos centre esantis atviras žiedinis garsiakalbis išlaiko garso skaidrumą, todėl galite girdėti jus supančią aplinką. Skambindami girdėsite, kai kas nors jus kviečia, o klausydamiesi muzikos išliksite draugų pokalbyje. Be to, „LinkBuds Open“ turi išmaniąją funkciją „Adaptive Volume Control“, kuri automatiškai optimizuoja garsą pagal tai, kur esate. Galite mėgautis mažesniu garsumu tyliose vietose ir didesniu garsumu triukšmingesnėse vietose.

  • Patogumas visą dieną - kaip ir „LinkBuds Fit“, „LinkBuds Open“ taip pat turi „Sony“ naujai sukurtus tvirtinimo laikiklius, kad ausinės patogiai ir tvirtai priglustų. Be to, „LinkBuds Open“ sukurtos patobulintos formos, kad patogiai priglustų prie ausies.

  • Pritaikykite savo stiliui - „LinkBuds Open“ galima įsigyti juodos ir baltos spalvų, taip pat Olivia Rodrigo violetinės spalvos. Ausines prie savo stiliaus galite pritaikyti dėka individualizuojamų priedų, įskaitant įvairių spalvų ir stilių tvirtinimo laikiklius ir dėklų dangas.

  • Autentiškas, aukštos kokybės garsas - „LinkBuds Open“ užtikrina gerai subalansuotą, aukštos kokybės garsą su aiškiu vidutiniu ir aukštu diapazonu, kurį užtikrina „Sony“ integruotas procesorius V2 ir specialiai sukurtas 11 mm žiedo formos garsiakalbis. Didelio suderinamumo diafragma ir galingas neodimio magnetas buvo specialiai parinkti aiškiam vidutinių ir aukštų dažnių garsui atkurti. Be to, „LinkBuds Open“ palaiko DSEETM (Digital Sound Enhancement Engine) ir turi tikslią balso surinkimo technologiją, kad skambučiai būtų itin aiškūs ir be triukšmo.

  • Patogus kasdienis naudojimas - „LinkBuds Open“ turi daug intuityvių funkcijų ir valdymo elementų, tokių kaip automatinis perjungimas, automatinis grojimas, greita prieiga, valdymas balsu ir prisilietimu. Kitos funkcijos: kelių įrenginių ryšys, ilgas baterijos veikimo laikas - iki 22 valandų klausymosi ir IPX4 atsparumo vandeniui reitingas.

Nauja „Sound Connect” programėlė

„LinkBuds Fit“ ir „LinkBuds Open“ yra suderinamos su atnaujinta „Sound Connect“ programėle. Naudodamiesi šia programėle galite asmeniškai pritaikyti ausines reguliuodami įvairius nustatymus, pvz., ekvalaizerį. Paprasta sąsaja leidžia pasirinkti idealaus garso ir sparčiųjų nuorodų nustatymus ir netgi stebėti naujausią klausymosi istoriją pagal Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) sveiko klausymosi įpročius. Įjungus „Foninės muzikos efektą“, naudojant DSP, garsas skamba taip, tarsi jis grotų erdvėje, o ne ausinėse- tai puikiai tinka, kai atliekate kitas užduotis arba norite ko nors ne tokio intensyvaus.

„LinkBuds Speaker“ kolonėlė – muzika visai dienai

Visą dieną praleiskite su muzika, naudodami išmaniąsias funkcijas, įskaitant automatinį perjungimą, kurios užtikrina geresnį ryšį ir puikią, gerai subalansuotą garso kokybę, nepaisant garsiakalbio dydžio. Kalbėkite ir klausykitės visiškai aiškiai ir mėgaukitės visą dieną dėl ilgo baterijos veikimo laiko ir patogaus nešiojimo dirželio.

  • Sklandus naudojimasis - automatinis perjungimas automatiškai keičia „LinkBuds“ ausinių ir „LinkBuds Speaker“ garsiakalbio atkūrimą, priklausomai nuo situacijos. Be to, naudodami greitąją prieigą galite pradėti klausytis vienu prisilietimu, o automatinis grojimas atkuria muziką pagal jūsų įpročius, kad klausymasis būtų dar sklandesnis. Švarų, gerai subalansuotą garsą užtikrina „X- Balanced“ garsiakalbis, aukštų dažnių garsiakalbis ir pasyvieji radiatoriai, leidžiantys mėgautis maloniu klausymu.

  • Skambučių kokybė - „LinkBuds Speaker“ garsiakalbis pasižymi geriausia iš visų „Sony“ belaidžių garsiakalbių skambučių kokybe, nes aiškiai artikuliuoja kalbą, kad pokalbis būtų aiškus, o aido slopinimas užtikrina sklandžią pokalbių eigą.

  • Jūsų muzika su jumis - patogus nuimamas dirželis leidžia pasiimti „LinkBuds Speaker“ garsiakalbį, kad ir kur eitumėte - į kitą kambarį ar virtuvę. Be to, specialus įkrovimo laikiklis užtikrina patogų įkrovimą.

  • Patvarus – garsiakalbiui suteikta IPX4 atsparumo vandeniui klasė, todėl galite jį naudoti prie vandens nesijaudindami dėl purslų. Iki 25 valandų veikianti baterija gali užtikrinti, kad muzika skambės visą dieną.

  • Nesenstantis dizainas - „LinkBuds Speaker“ garsiakalbį galima rinktis šviesiai pilkos ir juodos spalvų, kad jis puikiai derėtų prie jūsų namų.

  • Programėlė „Sound Connect“ - „LinkBuds Speaker“ garsiakalbis taip pat suderinamas su atnaujinta programėle „Sound Connect“, kuria galima valdyti naujas funkcijas, tokias kaip automatinis perjungimas, greitoji prieiga ir automatinis grojimas.

Sukurta galvojant apie aplinką

„Sony“ gaminiai sukurti ne tik siekiant garso kokybės, bet ir atsižvelgiant į aplinką. „LinkBuds Fit“, „LinkBuds Open“ ir „LinkBuds Speaker“ pakuotėse nenaudojamas plastikas, o tai rodo „Sony“ įsipareigojimą mažinti savo gaminių poveikį aplinkai. Be to, „LinkBuds Fit“ ir „LinkBuds Open“ ausinėse ir įkrovimo dėkle naudojamos perdirbto plastiko medžiagos. Perdirbtas plastikas iš dalies naudojamas ir „LinkBuds Speaker“ korpusui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas