Prasidėjo didieji metų išpardavimai: „Aliexpress“ siūlo įsigyti populiariausius produktus su MEGA nuolaidomis, puiki galimybė sutaupyti apvalią sumą pinigų

Lukas Snarskis

2024-10-03, 14:55 (atnaujinta 2024-10-03, 15:00)

0 komentarų

Apsipirkimas internetu – mūsų kasdienybė. Ne išimtis ir elektronikos prietaisai. Lietuviai vis dažniau nusprendžia apsipirkti būtent internetinėje erdvėje, o dažnas mūsų perka ir tokiose svetainėse kaip „Aliexpress“.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Prasidėjo didieji metų išpardavimai: „Aliexpress“ siūlo įsigyti populiariausius produktus su MEGA nuolaidomis, puiki galimybė sutaupyti apvalią sumą pinigų

Internetinė platforma „Aliexpress“ siūlo didžiulę prekių įvairovę – nuo drabužių ar įvairiausių smulkmenų iki elektronikos, dviračių ar paspirtukų bei gausybės kitų prekių. Niekam ne paslaptis, jog čia nuolat vyksta ir įvairūs išpardavimai.

Prieš keletą dienų startavo „ChoiceDay x PartyTime“ išpardavimai, kurie leis sutaupyti nemažai pinigų bei įsigyti naujausius produktus. Kaip ir įprasta, šiuo metu galioja ir specialūs nuolaidos kodai, kuriuos galima panaudoti iki spalio 8 dienos, 10:00 val. Lietuvos laiku.

Norint rasti visus geriausius pasiūlymus – spauskite čia, o žemiau pateikiame svarbiausius nuolaidos kodus:

  • Papildoma 50 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 369€ - 10CD50. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 239€ - 10CD30. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 20 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 169€ - 10CD20. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 8 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 69€ - 10CD08. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 3 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 29€ - 10CD03. Spauskite čia, kad panaudoti.

Niekam ne paslaptis, jog šio kiniškoje platformoje galima rasti ir daugybę prekių, kurios atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Tačiau kaip jas surasti? Šiandien pateikiame jums trumpą gidą kaip rasti norimas „Aliexpress“ iš Europos sandėlių.

  1. Keliaujame į „Aliexpress“ parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia;
  2. Paieškoje susirandame norimą prekę arba atsidarome norimą kategoriją;
  3. Puslapio nuorodoje, kurią matome naršyklės viršuje, pridedame „&shipFromCountry=XX“ kodą;
  4. XX pakeičiame į norimos šalies kodą – FR, ES, PL, BE arba IT.
  5. Dabar matome tik tas prekes, kurios yra mūsų pasirinktos šalies sandėliuose.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone.

Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių. Žinoma, europietiškuose sandėliuose laikomi produktai mus pasiekia žymiai greičiau nei siunčiantis tiesiai iš Kinijos, kas yra dar vienas didelis privalumas, apsiperkant „Aliexpress“ platformoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas