„OnePlus“ pasidalino pirmąja savo naujojo flagmano nuotrauka: naudos aukščiausios klasės BOE ekraną, aiškėja ir kai kurie dizaino ypatumai

Lukas Snarskis

2024-10-03, 14:55

0 komentarų

„OnePlus“ dar šių metų pabaigoje turėtų pristatyti „OnePlus 13“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas ir galimybes. Internete pasirodo vis daugiau pranešimų apie šį įrenginį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„OnePlus“ pasidalino pirmąja savo naujojo flagmano nuotrauka: naudos aukščiausios klasės BOE ekraną, aiškėja ir kai kurie dizaino ypatumai

Kinijos „OnePlus“ padalinio prezidentas neseniai pasidalino naujojo „OnePlus 13“ išmaniojo telefono nuotrauka, kur galima matyti priekinę šio įrenginio dalį. Deja, tačiau daug informacijos tai nesuteikia, bet kai kurias detales vis tiek galima įžvelgti.

Kaip galima matyti iš nuotraukos, „OnePlus 13“ turės nedideliame apskritime įmontuotą asmenukių kamera. Aiškėja ir tai, jog čia bus naudojamas „BOE X2“ ekranas, ką atskleidžia fone matomi užrašai. Tai yra naujausias šios Kinijos bendrovės produktas.

Naujasis „OnePlus 13“ turėtų būti aprūpintas 6,8 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su šiek tiek lenktomis jo kraštinėmis. Čia naudojama panelė pasižymės 2K raiška, turės 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį, o po pačiu ekranu – ultragarsinis pirštų antspaudų jutiklis.

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog „OnePlus 13“ turės IP68 ir IP69 sertifikatus, kurie rodo išmaniojo telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui. Verta prisiminti, jog „OnePlus 12“ turi gerokai prastesnes atsparumo galimybes, o tai liudija IP65 sertifikatas.

Kalbant apie IP skaitmenų reikšmes, šiuo atveju svarbiausias yra antrasis. Jei jis yra 5, kaip „OnePlus 12“ atveju, prietaisas apsaugotas nuo vandens srovių. Jei tai yra 8, tuomet telefonas gali būti panardintas nuo 1 iki 3 m gylio vandenyje, kurio trukmė paprastai turėtų būti ilgesnė nei 30 minučių.

Išmanusis telefonas turės pagrindinę kamerą su „Sony LYT-808“ sensoriumi ir f/1.6 diafragma. Tai yra ta pati 50 MP kamera, kuri buvo naudota „OnePlus 12“ modelyje. Metų pabaigoje debiutuosiantis flagmanas taip pat turės 50 MP plataus kampo kamerą ir 50 MP periskopinį teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas turėtų debiutuoti dar šiemet, tačiau iš pradžių „OnePlus“ jį pristatys tik Kinijos rinkoje. Deja, kol kas nėra informacijos, kada galėtų įvykti ir tarptautinis „OnePlus 13“ debiutas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas