„Android“ programėlės, kurias privalo turėti kiekvienas mobilios fotografijos mėgėjas: šios aplikacijos yra visiškai nemokamos ir suteiks jums išskirtinių galimybių, išbandykite jau dabar

Lina Snarskienė

2024-10-03, 17:55

0 komentarų

„Google Play“ parduotuvė šiuo metu yra didžiausia tokio tipo programėlė pasaulyje, kuri įdiegta kone kiekviename „Android“ išmaniajame telefone. Čia galima rasti gausybę įvairiausių aplikacijų, tačiau ne visos jos naudingos, o dalis jų – mokamos.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Android“ programėlės, kurias privalo turėti kiekvienas mobilios fotografijos mėgėjas: šios aplikacijos yra visiškai nemokamos ir suteiks jums išskirtinių galimybių, išbandykite jau dabar

Šiandien išmanusis telefonas naudojamas ne tik paskambinti draugams ar peržiūrėti informaciją socialiniuose tinkluose. Daugelis gamintojų skiria didžiulį dėmesį savo įrenginių fotografijos galimybėms. Kaip žinia, įvairių įrankių galima rasti ir „Google Play“ programėlių parduotuvėje.

Daugelis populiarių aplikacijų iš pradžių yra nemokamos, bet norint pašalinti reklamas ar atrakinti funkcijas, reikia pirkti jas arba prenumeruoti. Tačiau čia galima rasti ir nemažai programėlių, kurios yra nemokamos ir suteiks naudingų galimybių.

Siūlome pažvelgti į žemiau pateikiamas „Android“ programėles, kurios jums suteiks jums naujų galimybių. Negana to, visos žemiau pateikiamos aplikacijos yra nemokamos.

„Aves Gallery“ - paprasta ir patogu

„Aves“ yra nemokama nuotraukų galerijos programėlė, kurioje pirmenybė teikiama paprastumui. Ji suderinama su „Android“ telefonais nuo „4.4 KitKat“ versijos ir palaiko įvairius failų formatus, įskaitant „GeoTIFF“, „Google Photo Spheres“, 360° vaizdo įrašus ir daugiau.

Šiandieninėje aplinkoje gamintojų siūlomos galerijos programos, tokios kaip „Google Photos“, dažnai atrodo perkrautos tokiomis funkcijomis kaip dirbtinis intelektas, debesų saugyklos integracija ir įvairūs varpeliai bei švilpukai.

Jei ieškote nemokamos ir supaprastintos programėlės, skirtos peržiūrėti fotoaparato nuotraukų galeriją, „Aves“ yra puikus pasirinkimas. Dėl dėmesio pagrindinėms funkcijoms ir suderinamumui ji yra patikimas pasirinkimas paprastumą ir našumą vertinantiems naudotojams.

„Snapseed“ – naudingas nemokamas nuotraukų redaktorius

Ši aplikacija jau seniai yra populiari „Android“ nuotraukų redagavimo programa, o „Google“ ją įsigijo prieš kelerius metus. Programėlė palaiko RAW vaizdo failus ir siūlo daugybę nuotraukų tvarkymo įrankių ir filtrų, įskaitant apkarpymo ir pasukimo įrankius, healing ir brush įrankius, išplėstinius filtrus ir dar daugiau.

Programa yra visiškai nemokama ir suteikia visas pagrindines funkcijas, kurių reikia greitam nuotraukų redagavimui tiesiogiai „Android“ telefone. Nors ji gali būti ne tokia turtinga funkcijų kaip kai kurios kitos parinktys, dėl jos nemokamų galimybių sunku skųstis.

„PhotoScan“ yra „Google“ sukurta nemokama nuotraukų programėlė

Programa yra skirta spręsti atspindžių ir kreivos kompozicijos problemas, kurios gali fotografuojant su jūsų išmaniuoju telefonu. Aplikacija naudotis neįtikėtinai paprasta ir ji leis gražiai ir tvarkingai išsaugoti jau atspausdintas nuotraukas skaitmeniniu formatu.

Daugelis iš mūsų turi brangių išryškintų nuotraukų, saugomų nuotraukų albumuose arba rėmeliuose. „PhotoScan“ yra lengva ir paprasta programa, kuri gali padėti išsaugoti šiuos brangius analoginius prisiminimus vos per kelias sekundes.

„Open Camera“ atvirojo kodo nuotraukų programėlė

Nors daugumoje šiuolaikinių „Android“ telefonų numatytųjų kameros programėlių paprastai pakanka kasdieniam naudojimui. Telefono fotografavimo programos privalumas dažnai yra glaudesnė integracija su įrenginiu lyginant su trečiųjų šalių programėlėmis.

Vis dėlto visada yra vietos nemokamam ir atvirojo kodo variantui, o būtent tai ir siūlo „Open Camera“. Aplikacija yra gana turtinga funkcijomis, todėl ji yra patikimas pasirinkimas, jei numatytoji telefono kamera neatitinka jūsų poreikių. Nors sąsajoje gali trūkti šiek tiek vizualinio blizgesio, tai nedidelis kompromisas dėl programinės įrangos, kuri nesusijusi su didelėmis technologijomis.

„Muzei Live Wallpaper“ suteikianti dinamišką naują išvaizdą jūsų telefonui

Gyvos ekrano užsklandos kadaise buvo svarbi „Android“ pasaulio funkcija, kurios pavyzdys buvo kultinis „Nexus“ šviečiantis kubas. Nors laikui bėgant jų naujumas ir aktualumas išblėso, ši operacinė sistema ir toliau aktyviai palaiko gyvas ekrano užsklandas, todėl vis dar yra puikių galimybių įnešti šiek tiek gyvybės į savo pagrindinio ekrano nustatymus.

Dėl tokių ekrano užsklandų gali šiek tiek padidėti baterijos sąnaudos, tačiau dažnai manoma, kad tai yra vertas kompromisas dėl vizualinio patrauklumo.

„Muzei“ yra išskirtinis pasirinkimas, turintis intriguojančią istoriją ir kuruojantis garsių meno kūrinių, pvz., V. van Gogo „Žvaigždėta naktis“ įkvėptą gyvų fonų kolekciją. Programėlėje kasdien atsiranda naujų užsklandų, todėl jūsų įrenginys bus šviežias ir stilingas.

„PicsArt“ – universalus nemokamas vaizdo įrašų redaktorius

Ši programėlė yra nemokamas vaizdo įrašų redaktorius, skirtas „Android“, siūlantis daugybę funkcijų, kad galėtumėte patobulinti „Instagram“ vaizdus arba pasiekti profesionalesnę išvaizdą. Galite ne tik naudoti esamus vaizdus, bet ir fotografuoti savo nuotraukas. Retušavimo funkcijos leidžia keisti savo išvaizdą asmenukėse ir kituose paveikslėliuose, pašalinti trūkumus ir patobulinti nuotrauką.

Protingai naudojant dirbtinio intelekto valdomą išmaniosios atrankos įrankį, galite ištrinti foną ir net pakeisti jį kitais vaizdais. „PicsArt“ pasižymi daugybe patogių funkcijų. Nors aplikacija ir siūlo platų funkcijų rinkinį, jos sluoksnių sistema kai kuriems naudotojams gali kelti sunkumų mokantis. Nepaisant to, dėl savo universalumo ir patogios sąsajos ji yra vertingas įrankis „Android“ vaizdams tobulinti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas