„Xiaomi“ pristatė naujuosius „Buds 4 Pro“ belaidžius ausinukus: aukščiausios klasės modelis pasiūlys stilingą dizainą bei puikią bateriją

Arnas Balčiūnas

2023-02-27, 16:26

0 komentarų

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje savo naujausių produktų pristatymą jau surengė Kinijos milžinė „Xiaomi“, kuri pristatė ne tik naujus telefonus bei pasidalino informaciją apie „MIUI 14“ pasiekiamumą tarptautinėje rinkoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė naujuosius „Buds 4 Pro“ belaidžius ausinukus: aukščiausios klasės modelis pasiūlys stilingą dizainą bei puikią bateriją

Kinijos kompanijos atstovai vakar, sekmadienį, pademonstravo ir „Xiaomi Watch S1 Pro“ išmanųjį laikrodį, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, o taip pat ir naujus belaidžius ausinukus. Barselonoje buvo pristatyti naujieji „Xiaomi Buds 4 Pro“.

Naujieji „Buds 4 Pro“ yra praėjusių metų „Buds 3T Pro“ modelio atnaujinimas, kuris pasiūlys 11 mm dinamines tvarkykles, ANC bei „Bluetooth 5.3“ ryšio technologiją. Skelbiama, kad šie belaidžiai ausinukai taip pat palaikys SBC/AAC/LHDC 4.0 kodekus bei pasiūlys 96 hHz HD garso išvestį.

„Xiaomi“ šiuos ausinukus aprūpino trimis mikrofonais, o taip pat ir kaulinį balso atpažinimo sensorių, kuris užtikrins optimalų balso fiksavimą. „Buds 4 Pro“ taip pat galės būti susieti su dvejais įrenginiais vienu metu, o ausinukai turi ir slėgiui jautrius kotelius, kurie leis valdyti šį įrenginį – perjungti muziką, atsiliepti į skambutį ir pan.

Skelbiama, jog pilnas baterijos įkrovimas leis mėgautis maždaug 9 valandomis muzikos, tačiau tokiu atveju turi būti išjungta triukšmo slopinimo funkcija. „Xiaomi Buds 4 Pro“ belaidžių ausinukų dėkliukas suteiks papildomas 38 valandas. Šis produktas taip pat yra aprūpintas IP54 sertifikatu.

Pirkėjams naujieji ausinukai bus pasiūlyti juodos arba auksinės spalvos, o jų kaina sieks maždaug 155 eurus. Deja, tačiau bent jau kol kas „Xiaomi Buds 4 Pro“ bus prieinami tik Kinijoje, o informacijos apie jų pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas