Įrenginiai, kuriuos privalo įsigyti kiekvienas automobilio turėtojas: penki produktai, kurie gali išgelbėti dieną daugeliui vairuotojų, įsigykite kol dar ne per vėlu

Partnerio turinys

2023-07-24, 16:45 (atnaujinta 2023-07-25, 03:00)

0 komentarų

Daugelis mūsų turi nuosavą automobilį, o kai kurie ir keletą jų. Niekam ne paslaptis, jog jų komplektacijos ne visuomet būna pačios geriausios, todėl dažnai tenka pirkti tam tikrus niekučius papildomai. Žinoma, net ir perkant geriausios komplektacijos automobilį galite nerasti kai kurių dalykų, kurie yra būtini.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Įrenginiai, kuriuos privalo įsigyti kiekvienas automobilio turėtojas: penki produktai, kurie gali išgelbėti dieną daugeliui vairuotojų, įsigykite kol dar ne per vėlu

Šiandien turime jums penkis įrenginius, kurie privalo būti kiekviename automobilyje. Žinoma, važiuoti automobiliu galima ir be jų, tačiau niekada gali žinoti kas nutiks, todėl geriau viskuo pasirūpinti iškart. Pateikiame jums penkis produktus, kurie turėtų būti verti jūsų dėmesio, o visus juos galima įsigyti „Aliexpress“ platformoje.

Produkto pavadinimasKainaĮsigykite dabar
Smart Mini Car Air Pump DC12V28,11 eurųSpauskite čia
66W 4 Ports USB Car Charger2,38 euraiSpauskite čia
UTRAI Car Jump Starter 1000A45,97 euraiSpauskite čia
SMARLAN Upgrade Safety Hammer4,26 euraiSpauskite čia
BYGD 300W Car Inverter29,06 eurųSpauskite čia

Pirmasis mūsų rekomenduojamas pravers tiems, kurie dar neturi pompos, kuri pripūstų nuleistą automobilio ratą. Tai tikriausiai didžiausia problema, kokia gali ištikti visiškai netikėtai. Nors šis produktas yra pakankamai pigus, tačiau jis turi puikių savybių.

Visų pirma, jis turi specialų ekraną, kuriame galima matyti visą svarbiausią informaciją, pavyzdžiui, padangų slėgį. Negana to, ši pompa aprūpinta funkcija, kuri leis išsaugoti paskutinius slėgio nustatymus, todėl jums nereikės sukti galvos dėl vėlesnio padangų pripūtimo. Šis įrenginys aprūpintas 100W varikliu, o oro slėgis siekia 150 PSI.

Verta pastebėti ir tai, jog šį prietaisą jau įsigijo daugiau nei 1100 pirkėjų, o bendras jo įvertinimas siekia 4,8 žvaigždutės.

Išspręskite telefonų įkrovimo problemą su vienu įrenginiu

Ganėtinai dažna problema su kuria susiduria kone kiekvienas – ribotos telefonų ar kitų įrenginių įkrovimas. Būtent dėl šios priežasties yra svarbu pasirūpinti tinkamais įrankiais. Mūsų siūlomas automobilinis įkroviklis leis vienu metu įkrauti iki keturių įrenginių, o taip pat pasiūlys ir „Power Delivery“ ir „Quick Charge 3.0“ standartų palaikymą.

Nors šis įkroviklis ir labai pigus, tačiau jis tiks visiems – nesvarbu ar naudojate „Android“ ar „iOS“ išmaniuosius telefonus. Teigiamai šį įrenginį vertina ir pirkėjai. „Aliexpress“ platformoje jis parduotas jau daugiau nei 6 400 kartų, o bendras įvertinimas siekia 4,7 žvaigždutės iš 5.

Netikėtai užgeso automobilis? Ne problema - tai galima išspręsti

Dar vienas itin populiarus produktas, kuris turi beveik 2000 užsakymų bei 450 įvertinimų. Pirkėjai šį „Utrai“ produktą įvertino 4,8 žvaigždutės iš penkių, o tai tik dar kartą įrodo koks kokybiškas įrenginys tai yra.

„UTRAI Jstar Air“ yra vienas perkamiausių jump starterių internete, kuris pasižymi puikiu funkcionalumu, galingomis specifikacijomis ir parduodamas už itin žemą kainą. Vertėtų pažymėti tai, jog jo baterijos talpa siekia 8000 mAh, o juo naudotis galima esant ir itin karštoms oro sąlygoms, o taip pat ir tuomet kai temperatūra nukrenta iki -20 laipsnių.

Ir tai dar ne viskas

Likę du produktai pravers nelaimių atveju arba tuomet, kai automobilyje norite pasikrauti savo nešiojamą kompiuterį. Žinoma, abu produktai yra itin teigiamai vertinami „Aliexpress“ lankytojų, o taip pat pasižymi ir pakankamai žema kaina.

O be kokio įrenginio savo automobilyje negalite gyventi jūs? Ar jau turėjote nors vieną iš mūsų penkių rekomendacijų? Pasidalinkite informacija apie tai komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas