Iš Vokietijos, tiesiai į Jūsų namus: nepraleiskite progos įsigyti pigaus elektrinio dviračio

Partnerio turinys

2021-06-29, 15:55

1 komentaras
Iš Vokietijos, tiesiai į Jūsų namus: nepraleiskite progos įsigyti pigaus elektrinio dviračio

Elektriniai dviračiai, kaip ir paspirtukai, jau seniai nebėra brangus malonumas. Jais užverstas internetas, o neturėjimas tokio produkto savo asortimente daugeliui kiniškų technologijų kompanijų prilygtų kvailystei. Tačiau problema tame, jog tie visi pigūs produktai yra daugiau mažiau panašūs - panašiai kainuoja, turi panašius trūkumus ir netgi atrodo kone identiškai. Taigi, ką belieka daryti tiems, kas nori kažko kokybiškiau ir ypatingiau? Jei esate vienas šių žmonių, turime pasiūlymą kaip tik jums.

Dabar, internetinėje parduotuvėje „Cafago“, Jūs galite įsigyti „Himo Z16“ elektrinį dviratį, kuris parduodamas už 487,19 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šį puikų produktą pardavėjas atsiųs Jums tiesiai iš Vokietijoje esančių sandėlių, o tai reiškia, kad Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių ar ilgai trunkančio pristatymo. „Cafago“ teigimu, Jūsų naujas pirkinys bus paruoštas per 24 valandas nuo užsakymo, o tai puiki galimybė pasirūpinti vasariška transporto priemone.

„Himo Z16” pasižymi trigubai sulankstomu dizainu - sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai. Beje, dviratis pasižymi aliuminio konstrukcija, kuri yra ganėtinai lengva - daiktas sveria 22,5 kg. Tai ne tik lengvina transportavimą, bet ir leidžia sutaupyti baterijos energijos.

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16” turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus - baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui - turi IPX7 sertifikatą.

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: visiškai elektrinis, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas. Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16” gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km. Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių, kuris gali būti visiškai įkrautas per 5h.

Siekiant užtikrinti saugumą, „Himo Z16” aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kad yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale. „Z16” taip pat apginkluotas dėvėjimuisi atspariomis „CST” tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas