Lietuva tokių kainų dar nematė: vos €425 už elektrinį dviratį iš Europos sandėlio

Partnerio turinys

2021-07-25, 18:30 (atnaujinta 2021-07-25, 21:27)

0 komentarų
Lietuva tokių kainų dar nematė: vos €425 už elektrinį dviratį iš Europos sandėlio

Paskutinius ketverius-penkerius metus bene madingiausia miestiečių transporto priemonė yra elektrinis paspirtukas. Jį turi tiek mūsų pusamžis kaimynas Petras, tiek dar skaityti padoriai neišmokusi giminaitės dukra, tiek patruliuojantis policijos pareigūnas. Tačiau per šį laikotarpį technologijų pasaulyje įvyko kai kas, kas tam gali padaryti galą - elektrinių dviračių kainos pasiekė tokį dugną, kad jie šiuo metu kainuoja kaip eiliniai elektriniai paspirtukai. Savo skaitytojams šiandien kaip tik ir norime pasiūlyti tokį variantą, kurio jūs tiesiog nesugebėsite atsisakyti.

Paspaudę šią nuorodą galite įsigyti visavertį sulankstomą „Samebike YINYU14” elektrinį dviratį vos už 424,99 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Vokietijos sandėlio, tad dviratis jus pasieks vos per kelias dienas ir nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Daugiau apie „Samebike YINYU14”

„Samebike YINYU14” siūlo vienas geriausių specifikacijų už savo kainą, tačiau gamintojas sugebėjo nepataupyti dizaine ir medžiagose. Dviračio rėmas yra ypač solidus, kadangi gaminamas iš tvirčiausio aliuminio lydinio, vairas, sėdynė ir kitos dalys pritvirtinti lyg kokiame „Mercedes” automobilyje - maksimaliai tvirtai bei taip, kad nebarškėtų ir nelūžtų. Maža to, dėl išskirtinio konstrukcijos tvirtumo „Samebike YINYU14” galės važinėti ne tik lengvi paaugliai, bet ir asmenys, sveriantys net iki 100 kg - tokį svorį vežti gali toli gražu ne visi pigesni elektriniai dviračiai. Na, o solidų įspūdį pabaigia klasikinė juoda arba vasariška balta spalvos.

Visgi geriausia dalis yra tai, jog „Samebike YINYU14” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę. Beje, dviratis sveria tik tiek, kiek įprastas kelioninis lagaminas , todėl jį nesunkiai įkelsite į automobilio bagažinę, o esant reikalui - panešite.

Neįmanoma nepastebėti ir šiek tiek storesnių, nei įprasta, padangų - jos leidžia keliu važiuoti kur kas stabiliau per lietų, žvyrą ir geriau sugeria nelygumus, todėl net ir po ilgos kelionės nejausite nugaros skausmų. Prie važiavimo komforto prisideda ir stora amortizuota sėdynė, kuri leis pasijusti lyg sėdint ant karaliaus sosto.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti 250W galios elektrinį motorą, kuris leis akimirksniu net ir kalnuotose vietovėse pasiekti maksimalų 25km/h greitį. Žodžiu, neteks dviračio vilkti į kalną.

​Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „SAMEBIKE” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

Kalbant apie nuvažiuojamą atstumą, svarbu paminėti 7,5Ah bateriją, kuri leidžia nuriedėti 25-50 km, priklausomai nuo važiavimo režimo ir vietovės kalnuotumo.

Gera žinia ir tai, jog „Samebike YINYU14”pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui. Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Pasvėrus viską, „Samebike YINYU14” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už geriausią kainą rinkoje ir gauti vos per kelias dienas, kad pragiedrėjus orams galėtumėte iškart leistis į artimiausią parką ar lankytiną vietą.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą galite įsigyti visavertį sulankstomą „Samebike YINYU14” elektrinį dviratį vos už 424,99 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Vokietijos sandėlio, tad dviratis jus pasieks vos per kelias dienas ir nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių. Tai yra turbūt geriausias elektrinio dviračio pasiūlymas, kokį tik galite gauti Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas