Pamirškite brangius automobilių salono valymo darbus: nė 100€ nekainuojantis įrenginys, kurį kiekvienas iš mūsų privalo turėti savo automobilyje

Partnerio turinys

2023-03-16, 10:03

0 komentarų

Nors namų valymo siurblio išradimui jau daugiau nei 100 metų, o šie prietaisai ištobulėjo tiek, kad visiškai neprimena pusę kambario užėmusio savo prosenelio, šis namų ruošos darbas daugeliui vis dar kelią galvos skausmą. Dar didesnė problema gali būti ir automobilio salono siurbimas. Tačiau tam jau yra sprendimas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pamirškite brangius automobilių salono valymo darbus: nė 100€ nekainuojantis įrenginys, kurį kiekvienas iš mūsų privalo turėti savo automobilyje

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti puikius „AutoBot“ kompanijos rankinius siurblius, kurie leis pasirūpinti švara ne tik jūsų namuose, tačiau ir automobilyje. Pirkėjams siūlomi net keli skirtingi modeliai, o jų kaina prasideda vos nuo 66 eurų. Geriausius pasiūlymus pateikiame žemiau, o taip pat rasite ir trumpą šių produktų aprašymą.

Autobot ABVM002 Vmini Max rankinis siurblys

AutoBot ABVX002 rankinis siurblys

AutoBot ABVX003 rankinis siurblys

Visų pirma, visi trys „AutoBot“ produktai pasižymi kompaktišku dydžiu, o taip pat ir puikiais dizaino sprendimais. Visi trys modeliai pasižymi panašiu dizainu bei pilka arba juoda spalva, kas sukuria šiek tiek papildomos vertės. Žinoma, visi šie produktai taip pat yra itin kompaktiško dydžio, todėl juos bus nesunku patalpinti automobilio bagažinėje ar salone, po sėdynėmis.

Pigiausias „ABVM002 Vmini Max“ modelis yra aprūpintas 90W varikliuku, o jo siurbimo galia siekia iki 12 000 Pa, o jūs galėsite pasirinkti iš dviejų skirtingų režimų – vienas jų naudos maksimalią, o kitas – 6500 Pa galios. Teigiama, kad naudojant maksimaliu pajėgumu – siurbimo laikas sieks maždaug 10 minučių, o antruoju režimu – apie 18 minučių.

Kalbant apie „AutoBot ABVX002“ modelį, šis rankinis siurblys pasižymi jau 16 000 Pa siurbimo galia ir taip pat gali pasiūlyti du skirtingus režimus. Žinoma, pats galingiausias variantas – tai „ABVX003“ modelis, kuris pasiūlys ne tik siurbimo galią iki 20 000 Pa, bet ir tris skirtingus režimus, o jame naudojami sprendimai leis susitvarkyti net ir su didžiausiais automobilyje esančiais nešvarumais.

Verta pastebėti ir tai, jog visi trys įrenginiai turi skirtingų antgalių pasirinkimus, o tai leis pasiekti net ir mažiausius nešvarumus jūsų automobilyje. Ieškantiems kaip būtų galima užtikrinti švarą savo transporto priemonėje – bet kuri iš šių trijų opcijų turėtų tai padėti išspręsti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas