Dviratis, kuris lyginamas su visureigiais: danai sukūrė elektrinį dviratį, kurio dizaino sprendimai ir dydis privers išsižioti daugelį

Lukas Snarskis

2022-12-11, 17:07

4 komentarai (-ų)

Technologijų pasaulis yra itin nenuspėjamas, o konkurencija tarp įvairių bendrovių – milžiniška. Būtent dėl to, mažesnės kompanijos siekia rasti būdų kaip nustebinti potencialius klientus, o dviračių gamintojas „Mate“ pasistengė iš peties.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dviratis, kuris lyginamas su visureigiais: danai sukūrė elektrinį dviratį, kurio dizaino sprendimai ir dydis privers išsižioti daugelį

Elektrinių dviračių gamintojas „Mate“ geriausiai žinomas dėl savo kompaktiškų sulankstomų dviračių. Tačiau kompanija turi didesnių siekių. Tai puikiai iliustruoja įspūdingo dydžio „Mate SUV“ elektrinis dviratis, kuris nustebins daugelį.

Dėl savo netradicinės formos, milžiniškos bagažinės priekinėje dalyje – „Mate SUV“ yra bene išskirtiniausias elektrinis dviratis visoje rinkoje. Nesunku suprasti ir kodėl gamintojas nusprendė panaudoti SUV terminą, kas reiškia visureigį, šio įrenginio pavadinime.

Elektroninis dviratis, kurio rėmas pagamintas iš 90 % perdirbto aliuminio, yra sukurtas taip, kad tiktų įvairaus ūgio vairuotojams - nuo 160 iki 210 cm. Priekinė dalis skirta dviem vaikams arba vienam suaugusiam vežti. Jei jūsų brangų krovinį sudaro daiktai, o ne žmonės, dviratis gali talpinti iki 210 litrų. Čia naudojami ir hidrauliniai stabdžiai, kurie padės greitai ir saugiai sustabdyti šį milžinišką dviratį.

Skelbiama, jog šis įspūdingas elektrinis dviratis aprūpintas 250W varikliu, o jame įmontuota baterija leis įveikti iki 100 kilometrų. Žinoma, kad atitiktų visus Europoje taikomus reglamentus, „Mate SUV“ maksimalus greitis siekia 25 km per valandą. Čia rasime ir LED šviesos juostas, kurios įmontuotos tiek priekinėje, tiek ir galinėje dviračio dalyje. Akivaizdu, jog gamintojas pasirūpino visais reikiamais saugumo atributais.

Tiesa, „Mate SUV“ elektrinis dviratis šiuo metu dar nėra gaminamas ir nėra aišku, ar bendrovė turi jo prototipų, o galbūt visa pateikiama informacija yra tik skaitmeninių įgūdžių atvaizdavimas. Kaip bebūtų, išankstinės rezervacijos jau yra priimamos. Skelbiama, jog tokį elektrinį dviratį galima rezervuoti vos už 49 eurus.

Negana to, pasinaudoję išankstine dviračio rezervacija, gaus 20 proc. nuolaidą nuo pradinės 6 499 eurų kainos. Jeigu gamintojas laikysis savo pradinio plano, šie milžiniški elektriniai dviračiai pirkėjus turėtų pasiekti jau kitąmet, trečiojo ketvirčio metu.

4 komentarų

DzoSHUA

Variklis- tik 250W? Gal klaida?
Ir ar triračio klasika- 1 ratas priekyje, 2 gale- nebūtų paprasčiau?

Žiniukas

Jei veži mažamečius vaikus juos reikia stebėti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas