„Honda“ ruošia išskirtinį elektromobilį: naujasis modelis pasiūlys galimybes, kokių nesiūlo niekas kitas

Arnas Balčiūnas

2023-06-09, 07:45

0 komentarų

Nuo tada, kai elektra varomi automobiliai tapo plačiai paplitę, „Honda“ aktyviai plėtoja elektrines transporto priemones (ETP) ir padarė didelę pažangą šioje srityje. Bendrovės įsipareigojimas siekti tvaraus judumo yra akivaizdus elektromobilių asortimente, kuriame pristatomos inovacinės technologijos ir ekologiškos savybės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honda“ ruošia išskirtinį elektromobilį: naujasis modelis pasiūlys galimybes, kokių nesiūlo niekas kitas

„Honda“ patirtis su elektra varomomis transporto priemonėmis siejama su „Honda Clarity Electric“ ir „Honda Fit EV“ pristatymu. Remiantis naujausia informacija, „Honda“ didelio našumo prekės ženklas „Acura“ anonsavo „Acura ZDX“. Be to, remiantis kitu tuo pačiu metu paskelbtu pranešimu, bendrovė taip pat atskleidė, kad „Acura ZDX“ bus pirmoji elektrinė transporto priemonė, kurioje bus įmontuota „Google Built“.

„Google Built“ iš tikrųjų yra daug geresnė nei tradicinė „Android Auto“, nes ji tiesiogiai integruoja „Google Automotive Services“ į transporto priemonės sistemą. Skirtingai nuo „Android Auto“, kuri projektuoja telefono sąsają į automobilio ekraną, ir „Android Automotive OS“, kuri valdo visą operacinę sistemą, „Google Built-in“ siūlo visapusiškesnę ir labiau įtraukiančią patirtį.

Viena iš išskirtinių „Acura ZDX“ funkcijų yra „patobulinta“ „Google“ žemėlapių versija. Ši pažangi navigacijos sistema optimizuoja maršruto planavimą elektromobilių vairuotojams, išryškindama įkrovimo stoteles, kad sutrumpėtų kelionės laikas. Be to, „Google“ žemėlapiai gali apskaičiuoti reikalingą įkrovimo laiką, atsižvelgdami į kelionės tikslą, todėl vairuotojai gali efektyviau planuoti savo keliones.

Taip pat, kai tikslas yra DC greitojo įkrovimo stotelė, sistema gali inicijuoti išankstinį akumuliatoriaus paruošimą, kuris padidina automobilio akumuliatoriaus temperatūrą, kad būtų lengviau įkrauti, kai pasiekiama įkrovimo stotelė.

Anksčiau „Honda“ kai kuriose savo transporto priemonėse naudojo pritaikytą „Android“ programinę įrangą, tačiau su „Google Built-in“ jie išnaudoja visą „Google“ paslaugų rinkinį. „Acura ZDX“ vairuotojai „Google Store“ gali pasiekti populiarias „Google“ programėles, tokias kaip „Google Assistant“, „Google Maps“ ir kt.

Nepaisant „Google Built-in“ integracijos, „Acura ZDX“ vis tiek palaikys belaidį „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“, užtikrindama suderinamumą su įvairiais įrenginiais ir vartotojų pageidavimais. Be to, „Honda“ taip pat atskleidė, kad „Acura ZDX“ bus pirmasis modelis, kuris bus parduodamas tik internetu, o tai dar labiau sustiprins prekės ženklo įsipareigojimą skaitmeninėms naujovėms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas