Ieškantiems naudoto automobilio – svarbus perspėjimas: jokiu būdu nepirkite vieno iš šių „Audi“ automobilių, nes problemos ir papildomos išlaidos niekada nesibaigs

Tomas Eidukevičius

2024-09-23, 07:55

6 komentarai (-ų)

Lietuvos gyventojai, rinkdamiesi transporto priemonę, prioritetą teikia vokiškiems automobiliams – rodo gyventojų apklausos duomenys. Ekspertai pastebi, kad Vokietijoje pagamintų automobilių populiarumą lemia kokybė, patvarumas ir ekonomiškumas.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Ieškantiems naudoto automobilio – svarbus perspėjimas: jokiu būdu nepirkite vieno iš šių „Audi“ automobilių, nes problemos ir papildomos išlaidos niekada nesibaigs

Tarp populiariausių Vokietijos automobilių gamintoje galima rasti ir „Audi“ prekės ženklą, kuris priklauso „Volkswagen“ grupei. Ši įmonė stengiasi išlikti aukštųjų technologijų viršūnėje, pasitelkdama geriausius galimus inžinierius. Prie to prisideda ir fantastiškas dizainas.

Deja, nė viena automobilių kompanija nėra tobula, ir „Audi“ yra turėjusi nemažai problemų su modeliais, kurie stebino ne savo kokybe, o jų keliamomis problemomis. Pavyzdžiui, „Audi A6“ modelis kiekvienas metais buvo vis blogesnis ir tai nėra vienintelis toks pavyzdys šio gamintojo asortimente.

Renkantis „Audi“ sukurtą transporto priemonę, sakoma, kad reikėtų vengti 2000 metais pagamintų modelių, tačiau net ir kai kurie naujesni gamintojo produktai turi tam tikrų problemų. Tiesą sakant, „Audi“ patikimumas dabar vertinamas kaip gerokai mažesnis už pramonės vidurkį. Todėl perkant naudotą modelį - svarbu atlikti tyrimą.

Šiandien pateikiame jums ekspertų sudarytą sąrašą, kuriame pateikiami prasčiausi „Audi“ sukurti automobiliai. Jis atrodo taip:

  1. 2015 metų „Audi Q5“
  2. 2014 metų „Audi A4“
  3. 2017 metų „Audi Q7“
  4. 2012-13 metų „Audi A6“
  5. 2019 metų „Audi Q8“
  6. 2015 metų „Audi A8“
  7. 2012 metų „Audi Q5“
  8. 2014 metų „Audi S4“
  9. 2011 metų „Audi A5“
  10. 2019 metų „Audi E-Tron“

Kalbant konkrečiau apie kai kuriuos iš šių automobilių modelių, 2015 metais sukurtas „Audi Q5“ variantas turi keletą dėmesio vertų variklio opcijų bei valdymo savybių, tačiau vairuoti jį yra menkas malonumas. Automobilis pernelyg dreba ir keliuose yra sunkiai valdomas.

Nemažai problemų turėjo ir tie, kurie yra įsigiję „Audi A4“ modelį, kuris pagamintas 2014 metais. Jis siūlo puikų variklį, prabangų saloną, sportišką valdymą ir geresnį pagreitį nei dauguma šios klasės visureigių. BET. Jis yra prastai vertinamas dėl savo saugumo, o ir remonto išlaidos yra pakankamai didelės, taip pat yra užfiksuota ir atšaukimų, susijusių su oro pagalvėmis, variklio aušinimo siurbliu ir pan.

O ar esate turėję vieną iš aukščiau išvardintų „Audi“ automobilių? Galbūt jūsų patirtis buvo gera? Pasidalinkite savo patirtimi vairuojant vokiečių bendrovės sukurtas transporto priemones.

6 komentarų

Pilietis

Turiu q5 2014 metu jau 7 metus jokių problemų neturėjau ir jokių drebulių nėra, labai ergonomiškas automobilis.Tam rašytojui sporto į subinę😡😡

Bosas

Turiu 2015 m. Q5, jokių problemų, jeigu drebėtįų tai drebėtįų visos 2008-2017, nes važiuoklė tokia pati. Rašo ir nežino ką rašo😀

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas