Internetą apskriejo suaugusiųjų filmų žvaigždės įkeltas vaizdo įrašas: pamatykite, kuo baigėsi šūvis, paleistas į vieną įspūdingiausių „Tesla“ sukurtų automobilių

Lina Snarskienė

2024-10-22, 07:55

0 komentarų

Manoma, kad „Tesla Cybertruck“ nerūdijančiojo plieno kėbulo plokštės yra neperšaunamos, bet nemanau, kad tai yra kažkas, ką norėtumėte sąmoningai bandyti patikrinti su maždaug 100 tūkst. eurų kainuojančia transporto priemone. Galbūt jums geriau patikėti Elono Musko žodžiais ir pasilikti šovinius šaudykloje ir elgtis kaip civilizuotam žmogui.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Internetą apskriejo suaugusiųjų filmų žvaigždės įkeltas vaizdo įrašas: pamatykite, kuo baigėsi šūvis, paleistas į vieną įspūdingiausių „Tesla“ sukurtų automobilių

Visgi, tokią sunkią pamoką išmoko vienas „Cybertruck“ savininkas – suaugusiųjų filmų žvaigždė Dante Colle, kuris nufilmavo, kaip paleido šūvį į savo sunkvežimio galines dureles, o šis įrašas greitai apskriejo visą socialinę mediją. Tačiau vietoj to, kad kulka būtų atremta, jo galinėse durelėse liko milžiniška skylė. O gal ir kitur, priklausomai nuo to, kur pataikė kulka.

Iš šio vaizdo įrašo neaišku, kokiu ginklu jis šaudė. Be to, jis ne pirmas žmogus, kuris bandė šaudyti į savo „Cybertruck“. Taip vis nutinka, nes dar 2019 metais, kai pirmą kartą buvo pristatytas šis visureigis, „Tesla“ vadovas Elonas Muskas teigė, kad jis bus bent šiek tiek atsparus kulkoms, bent jau 9 mm kalibro šoviniams, paleistiems į duris.

Buvo matyti prototipai, apšaudyti kulkomis iš „Tommy Gun“, kuris gal ir atrodo šauniai, bet vargu ar prilygsta modernesniems ginklams. Pernai prieš debiutuojant šiam sunkvežimiui „Tesla“ išleido vaizdo įrašus, kuriuose matyti, kad jis atlaiko ir 9 mm kalibro pistoletų bei automatų šūvius. Nuo to laiko visuotinai pripažinta – bet vėlgi, tai nėra tai, ką norėtumėte sužinoti realiame gyvenime – kad „Cybertruck“ durys yra bent šiek tiek pajėgios atlaikyti šaulių ginklų ugnį.

Nuo to laiko „YouTube“ kūrėjai ir kiti nuomonės formuotojai stengėsi išbandyti visureigio galimybių ribas. Vienas vaizdo įrašų kūrėjas pataikė į sunkvežimį 50 kalibro snaiperio šautuvo šūviu, kuris, suprantama, perskrodė duris. Atrodo, kad galinės durys yra kitas reikalas, ir kadangi laidos vedėjas pataikė į jas galingesniu šaunamuoju ginklu – „Cybertruck“ neturėjo jokių šansų.

Bet kaip jau yra pastebėta ir nustatyta, kad nerūdijantis plienas nėra naudojamas balistiniems bandymams ir nėra sertifikuotas kad toks turėtų būti.

Taigi, nors tai vis dar yra gudrus rinkodaros triukas, atminkite – jums nereikia pripumpuoti automobilio švino, kad įsitikintumėte patys. Tai gal jau galime nustoti šaudyti į į „Cybertruck“?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas