„Meizu“ ruošiasi sudrebinti automobilių rinką: paaiškėjo, kada debiutuos pirmasis bendrovės modelis, kuris nustebins dar neregėtomis savybėmis

Lukas Snarskis

2023-12-01, 12:03

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Meizu“ atstovai, kaip ir buvo planuota, vakar surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatytas naujasis „Meizu 21“ išmanusis telefonas. Naujasis flagmanas atkeliauja kaip praėjusiais metais išleisto „Meizu 20“ atnaujinimas ir pasiūlys nemažai patobulinimų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ ruošiasi sudrebinti automobilių rinką: paaiškėjo, kada debiutuos pirmasis bendrovės modelis, kuris nustebins dar neregėtomis savybėmis

„Meizu“ į išmaniųjų telefonų rinką sugrįžo po to, kai šios bendrovės valdymą perėmė Kinijos automobilių gamintoja „Geely“. Toks žingsnis susijęs su šios bendrovės noru pasiūlyti itin sklandžią įrenginių sąsają su naujausiomis transporto priemonės. Būtent dėl šios priežastis buvo išleista ir „Flyme Auto“.

Tačiau tai dar ne viskas. Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo pasidalinta pranešimu apie artėjantį pirmojo „Meizu“ elektrinio automobilio pristatymą. Pranešama, jog „DreamCar MX“ bus pristatytas jau pirmojo 2024 metų ketvirčio metu. Žinoma, šis automobilis veiks su „Meizu Flyme“ programine įranga, tačiau daugiau informacijos nėra atskleidžiama.

Įdomu tai, jog prie automobilio kūrimo galės prisidėti ir „Meizu“ bendruomenės nariai. Kaip sufleruoja šio elektromobilio pavadinimas, dauguma detalių, įskaitant dizainą bei spalvas, galės išrinkti kompanijos gerbėjai. Toks sprendimas yra bene pirmas atvejis masinės gamybos automobilių rinkoje, kuomet žmonės galės patys nuspręsti kaip atrodys bendrovės kuriamas produktas.

Priminsime, kad dar šių metų pradžioje automobilius kurianti bendrovė „Geely“ perėmė visas „Meizu“ valdžiusios įmonės akcijas, o buvę akcininkai – pasitraukė. Skelbiama, kad šio proceso metu bendrovės rinkos subjekto tipas buvo pakeistas iš „kitos ribotos atsakomybės bendrovė“ į „ribotos atsakomybės bendrovė“.

Tokie pokyčiai rodo, jog „Geely“ perima visą „Meizu“ bendrovės veiklą. Pasikeitimai neturėtų labai stebinti, nes pirmosios kompanijų sąsajos atsirado dar praėjusių metų pradžioje. Kinijos automobilių gamintojas jau kuris laikas valdė dalį „Meizu“, o jau visai netrukus turėtų debiutuoti naujas išmanusis telefonas, kuris pasiūlys ne tik galingiausias specifikacijas, bet ir, tikėtina, specialias funkcijas „Geely“ automobilių savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas