Pateikiamas 10 pačių patikimiausių automobilių istorijoje sąrašas: šie automobiliai be problemų įveiks šimtus tūkstančių kilometrų, tačiau vairuotojai turėtų nepamiršti vieno svarbaus dalyko

Bilis.lt

2024-08-19, 17:55

6 komentarai (-ų)

Perkant automobilį – patikimumas yra vienas iš svarbiausių kriterijų. Niekas nenori pirkti transporto priemonės, kurią reikės taisyti dažnai. Tai gali kainuoti ne tik papildomą laiką, sukelti daug nervų, bet ir teks gerokai paploninti piniginę.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Pateikiamas 10 pačių patikimiausių automobilių istorijoje sąrašas: šie automobiliai be problemų įveiks šimtus tūkstančių kilometrų, tačiau vairuotojai turėtų nepamiršti vieno svarbaus dalyko

Automobilio patikimumas yra svarbus turbūt daugeliui šiuolaikinių pirkėjų. Kai kurie sako, kad transport priemonės nėra tokios patikimos kaip anksčiau. Nors tiesa, kad šiuolaikinių automobilių gyvavimo ciklas yra trumpesnis nei kai kurių modelių, pagamintų nuo iki 1990 metų, rašoma portale bilis.lt.

Tačiau kai kurie dabar parduodami nauji ar naudoti automobiliai yra pakankamai patikimi, kad jais būtų galima važinėti bent dešimtmetį ir iki 800 tūkst. kilometrų, o vidutiniškai - nuo 300 iki 500 tūkst. kilometrų. Kai šie automobiliai sugenda, daugelis jų neturi didelių problemų, o daugumą problemų palyginti lengva pašalinti.

Automobilių rinkoje gausu ir pavyzdžių, kai vieni automobiliai yra gerokai patikimesni už kitus. Galbūt taip yra dėl to, kaip jie buvo sukonstruoti, arba dėl to, kokios dalys buvo naudojamos juos surenkant. Vis dėlto faktas tas, kad jei norite automobilio, kuris būtų patikimas ir lengvas piniginei – reikėtų rinktis tokių reitingų lyderius.

10 patikimiausių automobilių istorijoje:

  1. Honda Civic. Potenciali maksimali rida: 480 tūkst. kilometrų.
  2. Toyota 4Runner. Potenciali maksimali rida: 480 tūkst. kilometrų.
  3. Lexus LS 400. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  4. Volvo 900. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  5. Mercedes-Benz W124. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  6. Jepp Cherokee. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  7. Toyota Camry. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  8. Honda Accord. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.
  9. Mitsubishi Lancer. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.
  10. Mazda Miata. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.

Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad norint, jog turimas automobilis važiuotų kuo ilgiau – reikia jį ir tinkamai prižiūrėti. Tikėkimės, kad jei tinkamai juo rūpinsitės ir laikysitės įprastų techninės priežiūros užduočių, kai kas nors suges, tai bus nedideli dalykai arba tai bus dalykai, apie kuriuos jau žinojote, nes pastebėjote juos tikrindami. Bet kokiu atveju, taupykite pinigus ir venkite įstrigti kur nors kelio pakraštyje.

6 komentarų

jis

Renault Espace II 2,2i 1995m. 700000 km.

Edis

Sesta jau,grand espace naudoju.
3-cias is vis lygiu nemaciau 500000kmir parfavem kaip pujkia auto.su 4-tais ir po 300000km suku.

Valdas

Skoda superb 2012m.dvieju litru dizelis. Be problemu pravažiuota 530 tuks. Ir toliau važiuoja. Keisti tepalai, diskatorius(prie 400tuks.) sarnyrai, vienas galinis guolis, stabdžiu diskai(du kartus) stabdžiu kaladeles trys kartai.Truputi rudyja. As manau ji nei vienam išvardintam automobiliui nenusileidžia.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas