„Tesla“ vadovas prigriebė darbuotojus: dirbsite taip, kaip niekad dar nesate dirbę

Lukas Snarskis

2021-06-22, 12:00 (atnaujinta 2022-11-29, 02:05)

0 komentarų
„Tesla“ vadovas prigriebė darbuotojus: dirbsite taip, kaip niekad dar nesate dirbę

Elektromobilių gamintojas „Tesla“ turi tradiciją, kuri susijusi su produkcijos pardavimu. Statistika rodo, jog šios bendrovės pardavimai nuolatos išauga tuomet, kai ketvirtis artėja prie pabaigos. Tai rodo vieną akivaizdų dalyką – „Tesla“ darbuotojai siekia įvykdyti tam ketvirčiui numatytus planus ir tam yra metami visi resursai.

Remiantis „Electrek“ informacija, kompanijos darbuotojai neseniai sulaukė „Tesla“ vadovo Elono Musko elektroninio laiško, kuriame kalbama apie likusias 12 birželio mėnesio dienų ir pažymima jų svarba. Žinoma, tai neabejotinai susiję su tuo, jog liepos mėnesį prasideda naujas metų ketvirtis.

„Šiuo metu mums sekasi gerai, tačiau artėjančios 12 dienų yra labai svarbios šio ketvirčio gamybos ir automobilių pristatymo klausimai. Prašau, padarykite viską ką galite!”, - laiške darbuotojus ragina E.Muskas.

Ir nors tokie raginimai neatrodo labai pagrįsti, tačiau tikėtiną, jog „Tesla“ įmonės vadovas nori pasiekti simbolinę pristatytų automobilių ribą, kuri pirmąsyk gali pasiekti 200 tūkst. Verta žinoti, jog pastarųjų kelių ketvirčių pelningumo ataskaitos buvo teigiamos, todėl siekis pasiekti aukščiau minimą simbolinę ribą, gali būti vienas pagrindinių E.Musko motyvų.

Praėjusio ketvirčio metu „Tesla“ pardavimai pasiekė beveik 185 tūkst. ribą, o remiantis „Troy Teslike“ skaičiavimais, antrojo šių metų ketvirčio metu labai realu yra viršyti ir 198 tūkst. ribą. Tai tik dar labiau paaiškintų E.Musko raginimus, kuriuos jis išsiuntė visiems kompanijos darbuotojams.

Priminsime, jog šiemet elektromobilių gamintojas tikisi peržengti 800 tūkst. parduotų ir pristatytų automobilių ribą. Palyginimui, praėjusiais metais „Tesla“ pardavė maždaug 500 tūkst. transporto priemonių. Vertėtų nepamiršti ir to, jog bendrovė priversta aktyvinti pardavimus, nes į elektrinių automobilių rinką veržiasi ir vis daugiau didžiųjų gamintojų, kas stipriai didina konkurenciją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas