Fantastiškas pasiūlymas ieškantiems naujo roboto dulkių siurblio: itin galingas ir funkcionalus modelis dabar kainuoja vos 219 eurų, sužinokite, kaip įsigyti

Partnerio turinys

2024-07-03, 17:55

0 komentarų

Siurblių robotų rinka per pastaruosius metus įspūdingai išsipūtė, nes atpigus technologijoms juos pradėjo gaminti kiekvienas Kinijos fabrikėlis. Vis dėlto pirkdami tokį daiktą daugelis tikisi kokybės, ir kad jis nebus tik išmanus žaislas.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Fantastiškas pasiūlymas ieškantiems naujo roboto dulkių siurblio: itin galingas ir funkcionalus modelis dabar kainuoja vos 219 eurų, sužinokite, kaip įsigyti

Dar visai neseniai, surasti nebrangiai kainuojantį ir kokybišką robotą siurblį, o dar ir su grindų plovimo funkcija, galėjo būti ganėtinai sunki užduotis. Tačiau dabar rinkoje yra nemažai opcijų, o vieną specialią turime pasiūlyti ir mes.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“, jūs galite įsigyti naująjį „Narwal Freo X Plus“ galima įsigyti tik už 219 eurų. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, tai yra riboto laiko pasiūlymas, o už tokią kainą parduodama vos 15 modelių per dieną.

Tai reiškia, kad jeigu jums pateikiama aukštesnė kaina – teks bandyti kitą dieną. Verta paminėti ir tai, jog „Narwal Freo X Plus“ atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, kas garantuoja greitą pristatymą iki jūsų namų durų ir jokių papildomų mokesčių.

Vienas didžiausių siurblio privalumų yra išsikišimas, matomas viršutinėje dalyje. Jame montuojamas stipriai patobulintas lazerinis jutiklis, skirtas nuskenuoti patalpą ir sudaryti detalų jos žemėlapį. Naudodamas šio ir daugybės kitų sensorių informaciją, dirbtiniu intelektu paremtas algoritmas parenka patį efektyviausią valymo maršrutą, todėl, lyginant su kitais panašiais produktais, „Narwal Freo X Plus“ kambarius išsiurbs kur kas kokybiškiau.

Paminėti galingą ir kokybišką variklį, užtikrinantį 7 800 Pa siurbimo galią. Tai garantuos, kad ant grindų neliktų neišsiurbtų vietų, o lėtas ir efektyvus siurblio važiavimas galimai padės namams būti dar švaresniems nei bet kada anksčiau.

Tačiau siurbimas dar nėra viskas, ką gali šis žvėriukas. „Narwal Freo X Plus“ turi naujos kartos šlapio grindų valymo sistemą. Apatinėje dalyje esanti šluostė yra drėkinama išmanios sistemos, užtikrinančios, kad ant grindų nebus palikta balų, kaip dažnai atsitinka su pigesniais, mažiau žinomų prekės ženklų konkurentais. Žodžiu, visa tai namų valymo galimybes pakelia į visai kitą lygį.

O kas jei nenorite, jog tam tikri kambariai būtų valomi šlapiu būdu? Jokių problemų. Puikioje išmaniajam telefonui skirtoje aplikacijoje, net ir būdami kitame pasaulio krašte, galėsite nustatyti, kurias patalpas kuriomis savaitės dienomis, kuriuo laiku ir kaip valyti. Siurblys gali įsiminti net 4 aukštų žemėlapius, tad jei turite keliaaukštį namą, užnešę robotą laiptais galėsite jam patikėti ir kito aukšto švarinimą.

Šis robotas siurblys aprūpintas ir 5 200 mAh talpos baterija. Tai leidžia „Narwal Freo X Plus“ vienu veikti net 210 minučių, o tam padeda ir didelės 1 litro dulkių bei 280 ml vandens talpos. Be jokios abejonės, jums rūpintis siurblio įkrovimu neteks - tai jis atliks savarankiškai, nes pakuotėje pridedami speciali įkrovimo stotelė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas