Ieškantiems naujo siurblio – kosminis dienos pasiūlymas: itin galingą dulkių siurblį dabar galima įsigyti už juokingą kainą ir dvigubai pigiau nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2023-03-02, 13:03

0 komentarų

Šiandien vargiai surastume namus be dulkių siurblio - jis, kaip skalbyklė, internetas ar vandens čiaupas tapo neatsiejama mūsų buities dalimi. Visgi daugeliui šis prietaisas kelia tik blogas emocijas. Dažniausiai nemalonu vien pagalvoti, kad reikės iš spintos ar kito namų kampo traukti griozdišką įrenginį, jį jungtį į elektros tinklą ir nuolat vargti su besipinančiu laidu. Visas neigiamas krūvis padidėja kvadratu, jei kalbame apie kelių aukštų būstą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujo siurblio – kosminis dienos pasiūlymas: itin galingą dulkių siurblį dabar galima įsigyti už juokingą kainą ir dvigubai pigiau nei Lietuvoje

Tačiau technologijos sparčiai juda į priekį ir atsirado būdas šį nemalonų darbą paversti šimtus kartų malonesniu - savo skaitytojams šiandien norime pasiūlyti už ypatingą kainą įsigyti vieną galingiausių pasaulyje rankinį belaidį siurblį.

Internetinėje parduotuvėje „Hekka“ dabar galima įsigyti „Proscenic P8 Plus“ rankinį siurblį, kuris parduodamas už kone dvigubai žemesnę kainą nei Lietuvoje. Šį produktą dabar galite įsigyti vos už 102,84 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą HECP8PL. Norėdami jį įsigyti - spauskite čia. Verta paminėti, jog įrenginys atkeliaus iš Europoje esančio sandėlio, kas garantuoja sklandų ir greitą pristatymą. Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja maždaug 240 eurų.

„Proscenic P8 Plus“ rankinis dulkių siurblys su 180W varikliu:

  • Prekės kaina: 136,84 eurai;
  • Kaina su nuolaida: 102,84 eurai;
  • Nuolaidos kodas: HECP8PL;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Kaip ir būdinga aukščiausios klasės įrenginiams, „Proscenic P8 Plus” pasižymi dailia išvaizda. Korpusas pagamintas iš metalo ir plastiko, o nudažytas moderniomis rožine ir tamsiai pilka spalvomis. Kažkur matyti atspalviai? Nesuklydote - juos mėgsta konkurentai iš brangiųjų „Dyson” siurblių stovyklos. Kaip ten bebūtų, „Proscenic P8 Plus” negadins jokių namų interjero ir visada atrodys estetiškai, o lengvos, bet tvirtos medžiagos užtikrins ilgaamžiškumą ir naudojimo komfortą.

Kaip ir galima tikėtis, pagrindinis „ Proscenic P8 Plus” arkliukas - kompaktiškas dydis. Prietaisas gali veikti kaip nedidelis rankinis siurbliukas, o prireikus - prie jo tvirtinamas ilginamasis vamzdis, tinkantis rimtam namų valymui. Labai svarbu ir tai, jog siurblio svoris siekia vos kiek daugiau nei 2,5 kilogramų, tad galėsite pamiršti pavargusias rankas ir nugarą - siurbimo procesas taps vienu dideliu malonumu.

Kalbant apie siurbimą, gamintojas pabrėžia „Proscenic P8 Plus” be ilginamosios žarnos pakuotėje pridedami keli svarbūs antgaliai: šepetėlis, skirtas siauriems tarpams ir universalus grindų valymo. Pirmieji du pravers siurbiant baldus, automobilio saloną, lubas ar apdulkėjusias užuolaidas, o trečiasis bus tiesiog nepakeičiamas švarinant namus. Jo lankstumas ir manevringumas leis siurbti po lovomis ar sofomis. Taip pat skelbiama, jog prijungus grindų valymo antgalį ir ilginamąją žarną siurblys galės stovėti vertikaliai ir nuolat būti pasiruošęs darbui.

Kitas labai svarbus aspektas - padori 180W galia. Jos tokio tipo prietaisui yra tiesiog daugiau nei reikia - „Proscenic P8 Plus” be vargo siurbs ne tik dulkes, bet ir didesnius nešvarumus bei plaukus. Labai smagu, kad susiurbtas turinys kaupiamas ne popieriniame maišelyje, o specialiame bakelyje, kurį labai lengva ištuštinti. Surinkti nešvarumai keliauja į didelį 1,2 litro talpos bakelį, kuris leidžia išsiurbti didžiulį plotą be erzinančio tuštinimo, o prireikus tai padaryti, veiksmas yra nesunkus ir sklandus.

Kita vertus, rankinio siurblio pagrindinis pirkimo argumentas yra jo naudojimo patogumas. Kuriame nors namų kampe ant sienos pritvirtinate pakuotėje pridedamą įkrovimo stotelę ir nuolat joje laikote šį prietaisą. Staiga prireikus, lengvai jį išsiimate, nusinešate į reikiamą vietą ir išsiurbiate - jokių laidų, sunkaus nešimo ar kitų tradicinių siurblių problemų.

Tiesa, ankstesni rankiniai siurbliai turėjo vieną problemą - pilnai įkrauti tegalėjo siurbti vos 15-30 minučių. Galbūt to ir pakanka greitam dulkių kambaryje ar augintinio iš lauko prineštų nešvarumų surinkimui, bet tik ne didelio būsto išvalymui. Laimė, bendrovė atsižvelgė į šią problemą ir „Proscenic P8 Plus” aprūpino net aštuoniomis 2220mAh talpos baterijomis, kurios leis be sustojimo siurbti net 60 minučių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas