Internautai tiesiog pašėlo dėl šių karšto oro gruzdintuvių: itin funkcionalus produktas, kurį dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite puikios progos!

Partnerio turinys

2023-05-18, 15:25

1 komentaras

Skanūs patiekalai neretai būna labai kaloringi, kas, turint galvoje šiuo metu apribotą judėjimą, yra tiesus kelias į padangą ant juosmens ar klubų. Tačiau kas būtų, jei tokią greitojo maisto klasiką, kaip gruzdintos bulvytės, pavyktų pagaminti be aliejaus ir nereikalingų kalorijų? Savo skaitytojams turime būtent tokį „Proscenic” kompanijos pasiūlymą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai tiesiog pašėlo dėl šių karšto oro gruzdintuvių: itin funkcionalus produktas, kurį dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite puikios progos!

Mūsų partnerių „Hekka“ parduotuvėje jūs galite įsigyti „Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvę, kuri dabar parduodama vos už 101,22 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą HECT21. Verta paminėti, jog šis produktas atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, o analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja kone dvigubai daugiau – nuo 164,99 eurų.

Jau „Proscenic T21” dizainas signalizuoja, jog tai yra ne šiaip pigus kiniškas plastmasiukas, o rimtas prietaisas. Madinga juoda spalva ir sidabrinės spalvos akcentai kuria prabangų įvaizdį ir nedaro gėdos jokiai virtuvei. Taigi, šį maisto gamybos įrankį galėsite nuolat laikyti ant stalviršio, užuot jį slėpę stalčiuje. Prie to prisideda ir nedideli matmenys – 31,4 x 31,6 x 32,6 cm.

​Tai kaipgi jis veikia? Tiesiog supjaustote norimus gruzdinti produktus, pavyzdžiui, bulvytes ar morkas, ir sudedate juos į 5,5 litrų talpos „Proscenic T21” stalčių. Tada viršutinėje dalyje liečiamoje aikštelėje nustatote temperatūrą (nuo 80 iki 200°C) ir kepimo laiką. Negana to, čia rasite 10 gaminimo funkcijų, įskaitant 8 išankstinių nustatymų, o taip pat ir pašildymo ar temperatūros palaikymo galimybę.

„Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvė pasižymi 1700W galia, o kepimo temperatūra gali siekti nuo 80 iki 205 laipsnių. Negana to, šis įrenginys aprūpintas „TurboAir“ technologija, o gruzdintuvę galite valdyti tiek su „Android“, tiek ir su „iOS“ įrenginiais, o taip pat rasite ir „Google Assistant“, „Amazon Alexa“ palaikymą. Verta paminėti ir tai, jog speciali programėlė leis ne tik valdyti šį įrenginį, bet galėsite rasti ir gausybę įvairiausių receptų.

Kepimui nereikės naudoti jokio aliejaus, o čia naudojamas karštas oras netgi skatina maisto produktus į išorę išskirti riebalus, todėl maistas bus ne tik skanus, bet ir visiškai nekaloringas. Pavyzdžiui, tokiu būdu pagamintos bulvytės mažai skirsis nuo mums įprastų, kadangi jų išorė bus traški, o vidus - minkštas. Gamintojas teigia, jog karšto oro gruzdinimui tinka visi kepimu aliejumi gaminami patiekalai - bandelės, vištiena, vištienos gabaliukai, kepsniai, keksiukai, jūros gėrybės ir pan.

​„Proscenic T21” taip pat yra saugus produktas, kadangi bendrovė įdiegė visas reikalingas apsaugas. Stalčiaus rankena neįkais net ir po intensyviausio kepimo, todėl nenusideginsite rankos, gruzdintuvė turi sensorius, kurie geba aptikti perkaitimą ir išjungti energijos tiekimą, kad būtų išvengta gaisro. Taip pat galima paminėti neslidžią dugno dangą, kuri neleis gruzdintuvės nuo stalviršio numesti visur lakstantiems vaikams.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas