Internautai tiesiog šluoja šiuos kavos aparatus iš lentynų: kavą pasigaminti galėsite net ir savo automobilyje, o jo kaina kone dvigubai mažesnė nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2023-02-24, 20:44 (atnaujinta 2023-02-24, 20:45)

5 komentarai (-ų)

Kava ryte budina, dieną teikia energijos vakare – jėgų. Daugelis iš mūsų visą darbo dieną nepaleidžia iš rankų kavos puodelio. Iš tiesų žvalumo paslaptis – ne kavos kiekis, o tinkamai parinktas laikas. Mokslininkai išsiaiškino, kokiu laiku išgerta kava suteikia daugiausia žvalumo. Tačiau pirkti ją kavinėse – tikrai ne pigiausias variantas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai tiesiog šluoja šiuos kavos aparatus iš lentynų: kavą pasigaminti galėsite net ir savo automobilyje, o jo kaina kone dvigubai mažesnė nei Lietuvoje

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar turi pasiūlymą, kurio negalima praleisti. Kas jeigu turėtumėte kavos aparatą, kurį galima su savimi turėti net automobilyje? Būtent tokį pasiūlymą turime jums šiandien. Dabar kapsulinį „Hibrew H4A“ kavos aparatą galima įsigyti vos už 91,46 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą HECH4AA. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta pastebėti ir tai, jog šis kavos aparatas atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio, o toks pats modelis lietuviškose parduotuvėse kainuoja daugiau nei 150 eurų. Pavyzdžiui, pigu.lt identišką produktą siūlo pirkti už 159,99 eurus. Mūsų pasiūlymas jums leis sutaupyti daugiau nei 65 eurus!

Nešiojamas kavos aparatas „HiBREW H4A“ iš Europoje esančio sandėlio:

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas išsiskiria ne tik savo žema kaina, tačiau ir puikiu dizainu, o taip pat ir itin kompaktišku dydžiu. Šis įrenginys tilps netgi į jūsų automobilyje esantį puodelių laikiklį! Negana to, jūs galite rinktis iš dviejų spalvinių opcijų – juodos arba baltos, o kavos aparatas turi ir specialią dėžutę, kur galėsite laikyti ne tik patį aparatą, bet ir visus reikiamus priedus.

„HiBREW H4A“ ne tiks tilps jūsų automobilyje, tačiau ir kuprinėje, todėl juo naudotis galėsite iš esmės visur. Dar vienas šio nešiojamo kavos aparato privalumas – galimybė vos vienu paspaudimu pasigaminti karšto ar šalto virimo kavą. Žinoma, šis kavos aparatas daugybės pagyrų sulaukia ne tik dėl savo dizaino ar mažo dydžio.

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas pasižymi 80W galia, o slėgis siekia 15 barų. Šis įrenginys valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, kurie leis pasirinkti norimą gėrimo tipą – ar tai būtų šiltas ar šaltas. Verta pastebėti ir tai, jog čia jūs galėsite naudoti ne tik kapsules, bet ir maltą kavą.

„H4A“ modelis jus pasieks su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kavos kapsulių adapteriais, tačiau taip pat galėsite panaudoti ir tiesiog maltą kavą. Tiesa, gamintojas atkreipia dėmesį, jog jo negalima naudoti su itin smulkiai sumalta kava, kas gali sugadinti aparato veikimą.

Be „Dolce Gusto“ ar „Nespresso“ kapsulių adapterių, su šiuo kavos aparatu jūs gausite ir maltos kavos adapterį, o taip pat ir specialų puodelį, stovelį, šaukštelį bei kitus būtiniausius priedus – USB laidą, laikymo dėžutę, automobilinį adapterį. Tokia priedų gausa užtikrina, jog šiuo kavos aparatu jūs galėsite pasinaudoti bet kur.

5 komentarų

Subarista

Žmonės šluoja ir tampaksus. Šitas aparatas turisto lygio. Kas turi gerą techniką kvatoja nuo tokių pareiškimų.

Lukas Snarskis

Geriausios technikos už mažiau nei 100 eurų nenusipirksi, ar įmanoma?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas