Įspūdingas „Xiaomi“ rankinis dulkių siurblys – itin funkcionalus ir už labai patrauklią kainą

Artūras Nalivaiko

2019-08-24, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 23:55)

2 komentarai (-ų)
Įspūdingas „Xiaomi“ rankinis dulkių siurblys – itin funkcionalus ir už labai patrauklią kainą

Labai gerai visiems žinomas išmaniųjų telefonų gamintojas „Xiaomi“ savo asortimente turi ir įvairiausių kitų produktų. Dronai, ausinės, paspirtukai ir kiti įrenginiai daugumai mūsų yra puikiai žinomi. Tačiau ar žinojote, jog ši įmonė visai neseniai išleido ir naują, dėmesio vertą, dulkių siurblį?

Kinijos kompanija visai neseniai pristatė ir belaidį, rankinį, dulkių siurblį „Xiaomi Jimmy JV53“, kuris pristatymo proga kainuoja tik 179,99 euro, o tam reikia panaudoti nuolaidos kodą 3GY0YEAU. Tiesa, šiuo atveju įrenginys būtų siunčiamas iš Honkonge esančių sandėlių, tačiau šio teksto apačioje rasite nuorodą su nuolaidos kodu produktui iš Europos, bet prieš tai pažvelkime į naujojo „Jimmy JV53“ galimybes.

Pirmiausia į akis krinta paprastas, tačiau tuo pačiu ir stilingas „Xiaomi Jimmy JV53“ dizainas. Tai jau trečios kartos toks rankinis kompanijos siurblys, todėl gamintojas turėjo nemažai laiko ištobulinti savo produktą. Minimalistinis dizainas ir puikus rožinės bei baltos spalvos derinys sukuria papildomos vertės šiam rankiniam siurbliui.

https://www.youtube.com/watch?v=e-7hNXiemvs

„Jimmy JV53“ veikia su 425 W galios varikliu ir tai yra 25 W galingesnis sprendimas nei praėjusios kartos modelyje. Veikdamas galingiausiu režimu šio rankinio dulkių siurblio galia pasiekia net 20kPa. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys turi lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, HEPĄ filtrą ir yra labai patogus naudoti.

Rankinis dulkių siurblys pakuotėje turi ir papildomų antgalių, kurie padės Jums siurbiant sunkiau prieinamas vietas ar mažesnes erdves. Būtina paminėti ir pakankamai talpią šio prietaiso bateriją. „Xiaomi Jimmy JV53“ baterijos talpa siekia 2500 mAh, o gamintojo teigimu to turėtų pakakti maždaug 45 minutėms siurbimo.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi Jimmy JV53“ siurblį dabar galite įsigyti už 179,99 euro, o tam reikia panaudoti nuolaidos kodą 3GY0YEAU. Tiesa, jeigu norite jį gauti gerokai greičiau ir tiesiai iš Europoje esančio sandėlio – tuomet Jums reikėtų paspausti čia ir atsiskaitant nurodyti 3KPDT2BX. Šiuo atveju šis įrenginys Jums kainuos tik 190,47 euro, o jį Jums per kelias dienas pristatys DPD kurjeris.

Taip pat siūlome prenumeruoti mūsų „Youtube“ kanalą kur artimiausiu metu rasite ir detalę „Jimmy JV53“ dulkių siurblio apžvalgą. Greitu metu prenumeratoriai sulauks ir konkurso, kurio metu galės laimėti šį įrenginį, tad nepraleiskite savo progos!

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas