Lietuviai tiesiog šluoja šį šedevrą iš prekybos vietų: nė 80€ nekainuojantis prietaisas, kuris pagerins mitybos įpročius, o dar ir kone dvigubai pigiau nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2024-04-06, 19:54

0 komentarų

Skanūs patiekalai neretai būna labai kaloringi, kas, turint galvoje šiuo metu apribotą judėjimą, yra tiesus kelias į padangą ant juosmens ar klubų. Tačiau kas būtų, jei tokią greitojo maisto klasiką, kaip gruzdintos bulvytės, pavyktų pagaminti be aliejaus ir nereikalingų kalorijų?

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuviai tiesiog šluoja šį šedevrą iš prekybos vietų: nė 80€ nekainuojantis prietaisas, kuris pagerins mitybos įpročius, o dar ir kone dvigubai pigiau nei Lietuvoje

Vasara artėja nenumaldomai, ateina laikas susitikti su draugais, tad pamažu norisi atsikratyti tos padangos ant pilvo ar papilnėjusio pagurklio. Savo skaitytojams turime būtent tokį „Proscenic” kompanijos pasiūlymą, kuris gali ženkliai prisidėti prie sveikesnio gyvenimo būdo ir tirpstančių kilogramų.

Mūsų partnerių „Geekbuying“ parduotuvėje jūs galite įsigyti „Proscenic T22“ karšto oro gruzdintuvę, kuri dabar parduodama vos už 74,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą NNNDFTGF2.

Proscenic T22 Smart Electric Air Fryer Oil-Free Non-stick 5L

[EU] Proscenic T22 Smart Electric Air Fryer Oil-Free Non-stick 5L

Kaina: 74.99€

Pasiūlymas nebegalioja

Verta paminėti, jog šis produktas atkeliaus iš Lenkijoje esančių sandėlių, todėl jums nereikės sukti galvos dėl ilgai trunkančio pristatymo ar kažkokių papildomų mokesčių. Negana to, „Geekbuying“ siūloma kaina yra gerokai žemesnė nei perkant Lietuvoje. Analogiškas modelis mūsų šalies parduotuvėse kainuoja nuo 123 eurų.

Jau „Proscenic T22” dizainas signalizuoja, jog tai yra ne šiaip pigus kiniškas plastmasiukas, o rimtas prietaisas. Madinga juoda spalva ir sidabrinės spalvos akcentai kuria prabangų įvaizdį ir nedaro gėdos jokiai virtuvei. Taigi, šį maisto gamybos įrankį galėsite nuolat laikyti ant stalviršio, užuot jį slėpę stalčiuje. Prie to prisideda ir nedideli matmenys – 36,1 x 27,1 x 30,6 cm.

​Tai kaipgi jis veikia? Tiesiog supjaustote norimus gruzdinti produktus, pavyzdžiui, bulvytes ar morkas, ir sudedate juos į 5 litrų talpos „Liven G-5” stalčių. Tada viršutinėje dalyje liečiamoje aikštelėje nustatote temperatūrą (nuo 80 iki 200°C) ir kepimo laiką. Negana to, čia rasite 13 gaminimo funkcijų, įskaitant 11 išankstinių nustatymų, o taip pat ir pašildymo ar temperatūros palaikymo galimybę.

Verta paminėti ir tai, jog ši gruzdintuvė turi ir „Shake“ funkcijos palaikymą, kurį galima rasti programėlėje. Tai reiškia, kad jums nereikės laukti virtuvėje kol gaminate maistą, nes priminimą apie poreikį apversti maistą gausite tiesiai į savo išmanųjį telefoną. Šį „Proscenic“ produktą jūs galite valdyti tiek su „Android“, tiek ir su „iOS“ įrenginiais, o taip pat rasite ir „Google Assistant“, „Amazon Alexa“ palaikymą.

Kepimui nereikės naudoti jokio aliejaus, o čia naudojamas karštas oras netgi skatina maisto produktus į išorę išskirti riebalus, todėl maistas bus ne tik skanus, bet ir visiškai nekaloringas. Pavyzdžiui, tokiu būdu pagamintos bulvytės mažai skirsis nuo mums įprastų, kadangi jų išorė bus traški, o vidus - minkštas. Gamintojas teigia, jog karšto oro gruzdinimui tinka visi kepimu aliejumi gaminami patiekalai - bandelės, vištiena, vištienos gabaliukai, kepsniai, keksiukai, jūros gėrybės ir pan.

​„Proscenic T22” taip pat yra saugus produktas, kadangi bendrovė įdiegė visas reikalingas apsaugas. Stalčiaus rankena neįkais net ir po intensyviausio kepimo, todėl nenusideginsite rankos, gruzdintuvė turi sensorius, kurie geba aptikti perkaitimą ir išjungti energijos tiekimą, kad būtų išvengta gaisro. Taip pat galima paminėti neslidžią dugno dangą, kuri neleis gruzdintuvės nuo stalviršio numesti visur lakstantiems vaikams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas