Mažesnėmis kainomis už šildymą pasirūpinkite jau dabar: išmaniuosius radiatorių termostatus dabar galima įsigyti už juoką keliančią kainą, padės ženkliai sumažinti sąskaitas už šildymą

Partnerio turinys

2024-09-22, 19:55

0 komentarų

Artėjantį šildymo sezoną šilumos kaina kris keliais procentais, tačiau vis tiek sąskaitos didės, nes nebelieka galiojusio nulinio PVM. Tačiau yra pigus ir paprastas būdas, kuris padės sumažinti už šildymą išleidžiamą sumą.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Mažesnėmis kainomis už šildymą pasirūpinkite jau dabar: išmaniuosius radiatorių termostatus dabar galima įsigyti už juoką keliančią kainą, padės ženkliai sumažinti sąskaitas už šildymą

Daugelio mūsų namuose yra radiatoriai, o išmaniųjų radiatorių termostatų rinkinys gali prisidėti prie išlaidų prie šildymo sąskaitų mažinimo. Puikus pasiūlymas dabar atkeliauja iš mūsų partnerių „Cafago“, kurie siūlo ne tik termostatus, bet ir specialią dėžutę, kuri sujungs visą šią sistemą su „Wi-Fi“.

„Cafago“ internetinėje parduotuvėje dabar parduodami penki išmanieji termostatai, kurių kaina siekia vos 86,48 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Kaip jau minėjome, jums reikės įsigyti ir „Tuya Zigbee 3.0 Gateway“ dėžutę, kuri kainuoja vos 14,87 eurus. Norint įsigyti ją – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog analogiškai produktai Lietuvoje kainuoja ženkliai daugiau. „Lemona“ analogiškus termostatus parduoda už daugiau nei 50 eurų, tačiau už šią kainą jūs gausite tik vieną vienetą, o „Cafago“ jums siūlo įsigyti iškart penkis, kas leis pasirūpinti visais namuose esančiais radiatoriais.

Nežinote, kokius privalumus suteikia tokie išmanūs sprendimai? Niekam ne paslaptis, jog namuose turint paprastus radiatorius jūs praktiškai neturi jokios kontrolės. Tačiau panaudojus „Tuya“ sukurtus išmaniuosius termostatus galite kontroliuoti kiekvieną radiatorių atskirai.

Prijungus išmaniuosius termostatus prie namuose esančio „Wi-Fi“ tinklo – įsidiekite tam skirtą programėlę, kas leis koreguoti nustatymus ir nustatyti norimą temperatūrą. Negana to, jūs galėsite sudėlioti šildymo grafikus – kada norite daugiau šilumos, o kada mažiau.

Tai reiškia, kad šis „Tuya“ sprendimas leis jums valdyti norimos šilumos kiekį, kurį galėsite sumažinti, kuomet išvykstate iš namų. Tai automatiškai optimizuos energijos suvartojimą bei, žinoma, išlaidas tam. Jeigu norite maksimalios kontrolės – tai opcija, kuria privalu pasinaudoti nedelsiant, kadangi šildymo sezonas jau ne už kalnų.

Kaip jau minėjome, „Cafago“ internetinėje parduotuvėje dabar parduodami penki išmanieji termostatai, kurių kaina siekia vos 86,48 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Kaip jau minėjome, jums reikės įsigyti ir „Tuya Zigbee 3.0 Gateway“ dėžutę, kuri kainuoja vos 14,87 eurus. Norint įsigyti ją – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas