Mėnesio pabaigoje – dar vieno telefono su „Snapdragon 8 Elite“ pristatymas: „Realme“ patvirtino, jog naujasis jų flagmanas naudos šį lustą, aiški ir pristatymo data

Lukas Snarskis

2024-10-22, 13:00

0 komentarų

„Realme“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti du galingus išmaniuosius – tai „Realme GT 7 Pro“ ir „Realme GT Neo 7“. Šie įrenginiai gali debiutuoti lapkričio mėnesį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „GT 7 Pro” variantą.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Mėnesio pabaigoje – dar vieno telefono su „Snapdragon 8 Elite“ pristatymas: „Realme“ patvirtino, jog naujasis jų flagmanas naudos šį lustą, aiški ir pristatymo data

Gandai apie naująjį „Realme GT 7 Pro“ sklando jau kuris laikas, o dabar aiškėja, jog oficialus pristatymas įvyks dar šį mėnesį. Tiesa, iš pradžių jis bus surengtas Kinijoje, o tarptautinio debiuto laukiama lapkričio mėnesį. Tiksli data kol kas neskelbiama.

„Realme“ atstovai patvirtino ir tai, jog naujasis „Realme GT 7 Pro“ naudos vakar, pirmadienį, debiutavusį „Qualcomm“ sukurtą „Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkinį. Deja, tačiau daugiau oficialus informacijos gamintojas kol kas nepateikia.

„Snapdragon 8 Elite“ turi aštuonių branduolių procesorių su dviem našiais branduoliais, kurių taktinis dažnis siekia iki 4,32 GHz. 3 nm lustas taip pat turi naują „Qualcomm Adreno“ vaizdo plokštę, atnaujintą „Hexagon NPU“, skirtą sudėtingoms daugiamodalėms dirbtinio intelekto užduotims atlikti, atnaujintą kameros ISP ir naujausią „X80 5G“ modemą.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie tam tikras „Realme“ flagmano savybes. Tarptautinei rinkas skirtas „Realme GT 7 Pro“ gali pasiūlyti 2 000 nitų siekiantį maksimalų ryškumą. Palyginimui, ankstesnis „GT 5 Pro“ modelis siūlė tik 1 600 nitų ryškumą. Čia turėtų būti naudojama 1.5K raiškos panelė.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog šis išmanusis telefonas gali turėti naująją „Realme“ greitojo įkrovimo technologiją, siūlančią itin greitą įkrovimo galimybę. Dabar aiškėja, kad tai vis dėlto neįvyks ir „GT7 Pro“ turės tik 100W greitąjį įkrovimą. Įrenginys naudos 6 000 mAh talpos akumuliatorių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas