Norintiems pasirūpinti namų saugumu – mažiau nei 20 eurų kainuojanti „Xiaomi Mijia“ IP kamera

Artūras Nalivaiko

2019-11-11, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 14:15)

1 komentaras
Norintiems pasirūpinti namų saugumu – mažiau nei 20 eurų kainuojanti „Xiaomi Mijia“ IP kamera

Kinijos kompanija „Xiaomi“ yra puikiai žinoma dėl savo gaminamų išmaniųjų telefonų, laikrodžių ar elektrinių paspirtukų. Tačiau tai tikrai nėra viskas ką gali pasiūlyti šis gamintojas, o jų asortimentas yra itin platus. Tarp gausybės produktų, rasime ir kokybišką bei labai pigią IP kamerą su nuotoliniu valdymu.

Jeigu Jums reikalingas tokio tipo įrenginys, tuomet „Xiaomi Mijia 1080 IP Camera“ gali būti vienas geriausių Jūsų pasirinkimų. Dabar internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ šią IP kamerą galite įsigyti vos už 19,76 euro, o tam nereikia jokių papildomų nuolaidos kodų. Pabandykime trumpai pažvelgti dėl ko tai dėmesio vertas įrenginys ir kodėl verta ją įsigyti.

Norintiems apsaugoti savo namus – „Xiaomi Mijia 1080P“ IP kamera yra tiesiog puikus pasirinkimas. Visų pirma, šio įrenginio veikimo principas yra itin paprastas – įrenginį tereikia prijungti prie Wi-Fi tinklo, prisijungti prie kameros per savo išmanųjį telefoną ir tai kas vyksta Jūsų namuose galėsite stebėti iš bet kurio pasaulio kampelio. Tai itin patogu, nes Jums nereikės rūpintis jokia papildoma įranga ir užteks vos vienos ar keletos, priklausomai nuo Jūsų poreikių.

„Xiaomi Mijia 1080P“ pasižymi ganėtinai aukšta, Full HD raiška, o objektyvo apžvalgos kampas siekia 130 laipsnių. Tiesa, tai nėra pats svarbiausias dalykas, nes kamerą galima pasukti naudojant išmanųjį telefoną, o ji sukasi aplink savo ašį. IP kameros judėjimo kampas yra 96 laipsniai. Be pakankamai standartinių dalykų šis „Xiaomi“ produktas turi ir papildomų galimybių. Verta paminėti tai, kad „Mijia 1080P“ turi garsiakalbį ir mikrofono, o tai suteiks galimybę net ir bendrauti su tais, kurie yra likę Jūsų namuose.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ šią IP kamerą galite įsigyti vos už 19,76 euro, o tam nereikia jokių papildomų nuolaidos kodų. Jeigu norite įsigyti produktą – tai jį užsisakyti galite paspaudę čia.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas