„Vivo“ pristatė naująjį „Vivo V30e“ telefoną: už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną ir aukštos raiškos asmenukių kamerą

Lukas Snarskis

2024-05-03, 07:15

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ pristatė naująjį „Vivo V30e“ telefoną: už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną ir aukštos raiškos asmenukių kamerą

Pastaruoju metu netrūksta naujienų iš „Vivo“ stovyklos. Bendrovė vien šią savaitę pristatė bent du naujus įrenginius, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena. Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Vivo V30e“, kuris pasiūlys vidutinės klasės savybes už kiek daugiau nei 200 eurų.

Išmanusis telefonas turi 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir šiek tiek užlenktais kraštais. Čia naudojama panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus jos ryškumas sieks 1 300 nitų. Po ekranu rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas su 50 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo V30e“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir iki 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis telefonas pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsajos versija.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – kamerų apskritimas, kur bus įmontuoti du objektyvai, o taip pat ir LED blykstė. Pagrindinė „V30e“ modelio kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia naudojamas „Sony IMX882“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo.

Ši „Vivo“ naujiena taip pat turi IP64 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens. „Vivo V30e“ pirkėjams bus siūlomas žydros ir tamsiai raudonos spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 315 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis išmanusis bus prieinamas ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas