„Luminor“ klientai šias naujienas pasitinka plojimais: išplatintas pranešimas apie pokyčius, kurie patiks daugeliui banko vartotojų

Pranešimas spaudai

2024-05-03, 07:54

2 komentarai (-ų)

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Luminor“ klientai šias naujienas pasitinka plojimais: išplatintas pranešimas apie pokyčius, kurie patiks daugeliui banko vartotojų

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – svarbiausia pasiūlyti tai, kas reikalinga klientams. „Luminor“ informuoja, kad nuo šiol išeinančių momentinių mokėjimų limitas bus didesnis nei anksčiau.

Banko pranešime teigiama, jog nuo šiol privatiems klientams taikomas momentinių mokėjimų limitas bus 5 tūkst. eurų. „Luminor“ momentinių mokėjimų paslaugą pradėjo teikti dar 2022 metų vasarą.

„Išplėtę technines „Luminor“ banko mokėjimo sistemos galimybes, galime savo klientams pasiūlyti patogesnius elektroninius atsiskaitymus ir atlikti momentinius mokėjimus į kitus Lietuvos ar Europos bankus, kurie yra prisijungę prie tokios sistemos. Mums smagu, kad šią paslaugą pristatėme prieš vieną laukiamiausių vasaros švenčių – Jonines – ir tokiu būdu per ilgąjį savaitgalį savo klientams padėjome greitai bei paprastai atlikti elektroninius atsiskaitymus“, – teigė „Luminor“ banko mažmeninės bankininkystės vadovė Lietuvoje Giedrė Blazgienė.

Momentiniai mokėjimai turi pranašumą prieš įprastus, nes mokėtojo pervesti pinigai gavėją pasiekia vos per kelias sekundes. Atliekant tokį mokėjimą pinigų pervedimo greičiui taip pat įtakos neturi skirtingi mokėjimo paslaugų teikėjai ir valstybės.

Be to, momentinį mokėjimą galima atlikti nepertraukiamai bet kuriuo paros ar savaitės metu, savaitgaliais ir švenčių dienomis. Galiausiai, atliekant tokius mokėjimus užtikrinamas toks pats aukštas saugumo lygis kaip ir formuojant įprastą mokėjimo nurodymą.

2 komentarų

Tomas

€5000 momentinis limitas WOW, fantastika... Pas mane momentinis limitas beveik €12 000, o už "planą", kaip mūsuose vadintų šitie skandinavų aferistai, nemoku nei cento, dar ir man kas mėnesį sumoka, kad pinigus sąskaitoje laikau. Ne kažkokioje kiaulėje taupyklėje, tiesiog sąskaitoje. Keista, kad šitų Lietuvoje veikiančių aferistų niekas nesutramdo. Kieno kišenėje tupi LB?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas