Ieškantiems naujo kavos aparato: 3 puikūs kavos aparatai, kurie sulaukia milžiniško internautų dėmesio, o dabar dar ir parduodami už neįtikėtinai žemą kainą

Partnerio turinys

2023-11-11, 15:35

0 komentarų

Kava ryte budina, dieną teikia energijos vakare – jėgų. Daugelis iš mūsų visą darbo dieną nepaleidžia iš rankų kavos puodelio. Iš tiesų žvalumo paslaptis – ne kavos kiekis, o tinkamai parinktas laikas. Mokslininkai išsiaiškino, kokiu laiku išgerta kava suteikia daugiausia žvalumo. Tačiau pirkti ją kavinėse – tikrai ne pigiausias variantas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujo kavos aparato: 3 puikūs kavos aparatai, kurie sulaukia milžiniško internautų dėmesio, o dabar dar ir parduodami už neįtikėtinai žemą kainą

Daugelis mūsų savo dieną pradeda su karštu kavos puodeliu. Tačiau norint mėgautis kokybiška kava – reikalinga ir atitinkama įranga. „Double 11“ išpardavimai anksčiau buvo populiarūs tik Kinijoje, tačiau šis reiškinys evoliucionavo ir dabar yra puikiai žinomas visame pasaulyje. Jau šiandien, šeštadienį, prasideda oficialūs išpardavimai, o šiame tekste geriausius pasiūlymus ras tie, kurie ieško naujo kavos aparato.

„Double 11“ išpardavimai anksčiau buvo populiarūs tik Kinijoje, tačiau šis reiškinys evoliucionavo ir dabar yra puikiai žinomas visame pasaulyje. Jau šiandien, šeštadienį, prasideda oficialūs išpardavimai, o šiame tekste geriausius pasiūlymus ras tie, kurie ieško naujo kavos aparato.

Priminsime, jog „Aliexpress“ platformoje vykstantys išpardavimai tęsis iki pat lapkričio 17 dienos, o visus geriausius pasiūlymus rasite paspaudę čia. Negana to, visoms prekėms taikoma papildoma nuolaida, o ją galite gauti su šiais nuolaidos kodais:

  • Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 200 eurų taikoma su kodu 12OT21. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 48 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 290 eurų taikoma su kodu 15OT51. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 96 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 480 eurų taikoma su kodu 18OT81. Spauskite čia, kad panaudoti.

„HiBREW H4A“ kavos aparatas

Šis įrenginys tilps netgi į jūsų automobilyje esantį puodelių laikiklį! Negana to, jūs galite rinktis iš dviejų spalvinių opcijų – juodos arba baltos, o kavos aparatas turi ir specialią dėžutę, kur galėsite laikyti ne tik patį aparatą, bet ir visus reikiamus priedus.

„HiBREW H4A“ ne tiks tilps jūsų automobilyje, tačiau ir kuprinėje, todėl juo naudotis galėsite iš esmės visur. Dar vienas šio nešiojamo kavos aparato privalumas – galimybė vos vienu paspaudimu pasigaminti karšto ar šalto virimo kavą. Žinoma, šis kavos aparatas daugybės pagyrų sulaukia ne tik dėl savo dizaino ar mažo dydžio.

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas pasižymi 80W galia, o slėgis siekia 15 barų. Šis įrenginys valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, kurie leis pasirinkti norimą gėrimo tipą – ar tai būtų šiltas ar šaltas. Verta pastebėti ir tai, jog čia jūs galėsite naudoti ne tik kapsules, bet ir maltą kavą.

„H4A“ modelis jus pasieks su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kavos kapsulių adapteriais, tačiau taip pat galėsite panaudoti ir tiesiog maltą kavą. Tiesa, gamintojas atkreipia dėmesį, jog jo negalima naudoti su itin smulkiai sumalta kava, kas gali sugadinti aparato veikimą.

Be „Dolce Gusto“ ar „Nespresso“ kapsulių adapterių, su šiuo kavos aparatu jūs gausite ir maltos kavos adapterį, o taip pat ir specialų puodelį, stovelį, šaukštelį bei kitus būtiniausius priedus – USB laidą, laikymo dėžutę, automobilinį adapterį. Tokia priedų gausa užtikrina, jog šiuo kavos aparatu jūs galėsite pasinaudoti bet kur.

Šį kavos aparatą dabar galite įsigyti už 85,24 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„HiBREW H2B“ kavos aparatas

„HiBREW H2B“ kavos aparatas tokio populiarumo sulaukia ne tik dėl išvaizdos. Jis yra aprūpintas net 1450W galia bei užtikrina 19 barų slėgį. Lyg to būtų negana, šis įrenginys jus pasieks su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kavos kapsulių adapteriais, tačiau taip pat galėsite panaudoti ir tiesiog maltą kavą. Tiesa, gamintojas atkreipia dėmesį, jog jo negalima naudoti su itin smulkiai sumalta kava, kas gali sugadinti aparato veikimą.

Viršutinėje dalyje esantys mygtukai – tai įjungimo mygtukas, o taip pat ir pasirinktinai – viengubo arba dvigubo espreso mygtukai. „HiBREW H2B“ gali pasiūlyti 70 ml arba 110 ml espreso opcijas, kas, žinoma, gali kažkiek skirtis, atsižvelgiant į kokias kavos kapsules jūs naudojate. Gamintojas pažymi ir tai, jog šis aparatas veikia itin tyliai, o jo skleidžiamas triukšmas siekia vos 68 dB.

Dar vienas šio kavos aparato privalumas – galimybė vos vienu paspaudimu pasigaminti karšto ar šalto virimo kavą. Paspaudus ir palaikius įjungimo mygtuką dvi sekundes – įsijungs šaltos kavos gaminimo režimas, o jeigu tiesiog spustelėsite pastarąjį mygtuką – galėsite pasigaminti įprastinę karštą ir garuojančią kavą. Tiesiog puikios galimybės, atsižvelgiant į „HiBREW H2B“ kainą.

Turbūt būtų sunku surasti geresnį įrenginį, kuris kainuotų tiek nedaug. Verta paminėti ir tai, jog šis kavos aparatas yra itin lengvas, o matmenys – 26 x 26 x 11 cm. Akivaizdu, kad jam nereikės daug vietos ir „HiBREW H2B“ puikiai papuoš jūsų darbo vietą arba virtuvės interjerą. Negana to, šio kavos aparato svoris siekia vos 3 kilogramus.

Verta paminėti ir tai, jog šis kavos aparatas yra labai lengvai valomas, o nugarėlėje rasime ir 600 ml vandens talpyklą. Už mažiau nei 100 eurų surasti kažką panašaus – būtų labai sudėtinga. O ir „Aliexpress“ siūloma kaina yra gerokai žemesnė nei Lietuvoje, todėl tai puiki proga pasirūpinti garuojančiu kavos puodeliu jau dabar. Šį kavos aparatą dabar galite įsigyti už 84,50 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„HiBREW Barista Pro“ kavos aparatas

Brangiausias kavos aparatas, kurį pateikiame šiame tekste, tačiau tuo pačiu – ir geriausias. „HiBREW Barista Pro“ puikiai atspindi savo pavadinimą, nes tai išties itin funkcionalus ir galingas kavos aparatas. Jau vien jo dizainas sufleruoja, kad tai yra profesionalus įrankis, o dabar jo kaina yra bene žemiausia visame internete.

Visų pirma, šis kavos aparatas Jis yra aprūpintas net 1550W siekiančia galia bei užtikrina 19 barų slėgį. Viršutinėje jo dalyje rasime specialią talpą kavos pupelėms, kur telpa 250 gramų. „Barista Pro“ vandens talpyklos dydis – 2,8 litro. Su šiuo „HiBREW“ įrenginiu jūs galėsite pasigaminti du puodelius vienu metu, o taip pat rasite ir garų įrankį, kuris leis išplakti pieną bei taip pasigaminti kažką daugiau nei tik paprastą juodą kavą.

Verta paminėti ir tai, jog „Barista Pro“ pagrindine naudoja nerūdijančio plieno komponentas, kas užtikrins jo ilgaamžiškumą, o jo valdymas atliekamas pasitelkiant LED ekraną bei funkcinius mygtukus. Taigi, nors tai yra pakankamai profesionalus aparatas, tačiau norint juo naudotis – viskas labai paprasta.

Šį kavos aparatą dabar galite įsigyti už 429,65 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant, nurodykite 15OT51 nuolaidos kodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas