Neįtikėtino populiarumo sulaukusi parduotuvė siūlo apsipirkti už centus: kainos jau ir taip žemos, tačiau dabar galioja ir specialus pasiūlymas, kuris leis sutaupyti dar daugiau

Partnerio turinys

2024-02-20, 09:03

0 komentarų

Per Valentino dieną žmonės visame pasaulyje ieško būdų, kaip pradžiuginti savo antrąsias puses. Dėl to daugelis mūsų jaučia spaudimą nustebinti mylimuosius, o kiekvienas apsilankymas prekybos centre sukelia papildomą stresą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Neįtikėtino populiarumo sulaukusi parduotuvė siūlo apsipirkti už centus: kainos jau ir taip žemos, tačiau dabar galioja ir specialus pasiūlymas, kuris leis sutaupyti dar daugiau

Ieškant tos vienintelės dovanos svarbu atminti, jog artimuosius galime nustebinti ne tik prabangos prekėmis, bet ir kuriant romantiškus prisiminimus. Žinoma, Valentino diena yra ir puiki proga pasinaudoti įvairiais išpardavimais, kurie padės rasti dovaną ne tik savo antrai pusei, bet galbūt ir pradžiuginti save.

Daugelis jau veikiausiai girdėjo apie „Temu“ internetinę parduotuvę, kurioje siūlomi produktai už itin žemą kainą. Dabar jūs galite ir sutaupyti papildomai, o viskas labai paprasta. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui.

Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą. Būtina atkreipti dėmesį, jog šis pasiūlymas galioja tik tiems, kurie dar nėra užsiregistravę „Temu“ platformoje ir iki šiol neturėjo parsisiuntę programėlės. O dabar pažvelkime ir į pačią parduotuvę.

Didžiulis privalumas – atsiskaitymo būdų pasirinkimas

Vienas didžiausių „Temu“ privalumų – platus atsiskaitymo būdų pasirinkimas. Apmokėti už savo pirkinius kai kuriose kiniškose internetinėse parduotuvėse gali būti tikras iššūkis, tačiau čia situacija yra visiškai kitokia.

„Temu“ leidžia atsiskaityti pasinaudojant dauguma mokėjimo kortelių, taip pat ir „Apple Pay“ ar „Google Pay“ ir žinoma „PayPal“. Mes rekomenduotumėme naudoti būtent pastarąjį apmokėjimo būdą, nes jeigu nutiktų taip, jog negautumėte prekės ar kiltų kitų problemų – tai yra platforma, kur atgauti savo pinigus būtų paprasčiausia. Žinoma, tikimybė, kad tokios procedūros prireiks – nėra didelė.

Daugelis užsakymų paruošiama per 1-3 dienas, todėl tai yra dar vienas privalumas, lyginant su „Aliexpress“, kur pardavėjai kartais net ir vengia išsiųsti jūsų užsakytus produktus. Visos „Temu“ platformoje parduodamos prekės nurodomos su mokesčiais, todėl jums papildomai susimokėti neturėtų tekti.

Daugeliui ramybės neduoda tai, jog „Temu“ siūlomos prekės kainuoja labai mažai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip apgavystė. Tačiau daugelis produktų šioje platformoje yra tikri, o „Temu“ žada, kad daugelis jų iki jūsų namų atkeliaus vos per 10 dienų, o jeigu jūsų pirkinys vėluoja – „Temu“ suteiks jums papildomą kreditą. Už tokį nesusipratimą – žadamas 5 eurų bonusas. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia.

Kaip jau minėjome, dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui. Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas