Puiki proga įsigyti naują elektroniką: daugeliui puikiai žinoma parduotuvė švenčia 20 metų jubiliejų ir skelbia didžiausius metų išpardavimus

Partnerio turinys

2024-05-16, 17:15 (atnaujinta 2024-05-17, 01:23)

0 komentarų

Apsipirkimas internetu tampa vis populiaresnis – daugelis renkasi galimybę peržiūrėti norimas prekes savo kompiuteryje ar telefone, palyginti kainas skirtingose parduotuvėse ir tuomet tiesiog užsisakyti su pristatymu į namus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Puiki proga įsigyti naują elektroniką: daugeliui puikiai žinoma parduotuvė švenčia 20 metų jubiliejų ir skelbia didžiausius metų išpardavimus

Daugelis mūsų dažnai apsiperka ir kiniškose elektroninėse parduotuvėse, kur galima rasti pačių įvairiausių produktų už gerokai žemesnę kainą. Viena iš tokių platformų – tai „Tomtop“. Ši parduotuvė dabar švenčia savo dvidešimties metų jubiliejų, o ta proga – puiki galimybė sutaupyti.

„Tomtop“ rengia specialius išpardavimus, kuriuos visus rasite paspaudę čia. Negana to, pardavėjas siūlo ir papildomų nuolaidų, o žemiau pateikiame svarbiausius nuolaidų kodus, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas, planuojantis čia apsipirkti.

Verta paminėti, jog papildomos nuolaidos taikomos ir tiems, kurie atsiskaito su „PayPal“. Iki gegužės 23 dienos jūs galite sutaupyti papildomai, jeigu mokėsite būtent per „PayPal“. Perkant už 150 JAV dolerių jums bus pritaikytai papildoma 5 dolerių nuolaida, už 350 – 10 dolerių, o išleidus 700 – gausite 20 JAV dolerių nuolaidą.

Tarp geriausių pasiūlymų – puikus nešiojamas kompiuteris

Dabar internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ galima įsigyti nebrangų modelį, kuris atitiks daugelio poreikius. „Ninkear N16 Pro” kaina šiuo metu siekia vos 642 eurus, o norėdami pasinaudoti tokiu pasiūlymu - spauskite čia. Tiesa, jums reikės atsiskaityti naudojant „PayPal“.

Verta paminėti ir tai, jog pirkinys atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuos greitą pristatymą. Žinoma, jums nereikės mokėti ir jokių papildomų mokesčių, o pardavėjas jūsų užsakymą paruoš vos per 24 valandas nuo jo pateikimo.

„Ninkear N16 Pro“ ekranas pasižymi 2.5K raiška bei turi 165 Hz atsinaujinimo dažnį, o maksimalus ryškumas siekia 500 nitų. Atsižvelgiant į šio modelio kainą – tai išties puikios savybės, kurios patiks daugeliui. Tačiau tai tikrai nėra visi šio kompiuterio privalumai.

Kas slepiasi po šio grakštuolio gaubtu? Dešimties branduolių „Intel Core i7-13620H” lustas, kurio taktinis dažnis varijuoja nuo 3,40 iki 4,70 GHz. Tai leidžia kompiuteriui veikti sklandžiai, o visų svarbiausia - naudoti mažai energijos, kas ypač aktualu gulinti paplūdimyje ir neturint išorinio maitinimo šaltinio.

Kūrybingų žmonių svajonės išsipildymas – graviravimo staklės

Dar vienas puikus „Tomtop“ gimtadienio pasiūlymas – tai lazerines graviravo staklės „Swiitol C18 Pro“, kurias dabar galite įsigyti vos už 274,35 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, jums reikės atsiskaityti naudojant „PayPal“.

Visų pirma, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog „Swiitol C18 Pro“ jus pasieks išties puikios komplektacijos – jūs gausite visas reikalingas detales ir gausybę papildomų priedų, kas leis iškart pradėti norimus darbus. Žinoma, prieš tai reikės viską sudėti į reikiamas vietas.

Lazerinio graviruoklio darbinis plotis siekia 400 x 400 mm, o tai leis jums dirbti net ir su pakankamai dideliais objektais. Pažymimas ir saugumas, kurį suteikia „Swiitol C18 Pro“. Šis įrenginys turi patentuotą akių apsaugos dizainą, kas leis norimus darbus atlikti ir be apsauginių akinių.

„Swiitol C18 Pro“ galia siekia 90W, o graviravimo greitis iki 30 000 mm/min, o jo tikslumas – net 0,01 mm. Gamintojas pažymi ir tai, jog šis įrenginys aprūpintas fiksuotu lazeriu, kuris pasižymi didžiuliu veikimo efektyvumu. Šis graviruoklis leis jums graviruoti medį, plieną, odą, kartoną, gumą, plastiką bei kitas medžiagas, o taip pat jis tinkamas ir pjovimo darbams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas