Atskleisti trys zodiako ženklai, kurie turi didžiausią galimybę tapti milijardieriais: pasitikrinkite, ar jūs ženklas prisijungs prie „Facebook“ ar „Nike“ įkūrėjų ir nulems jums turtus

Ina Jonaitienė

2024-08-23, 07:54

1 komentaras

Ar niekada nesusimąstėte, kodėl vieni žmonės pasiekia, atrodo, neregėtų finansinių aukštumų, o štai kiti tenkinasi trupiniais? Toks atsakymas gali slypėti horoskopo ženkluose.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Atskleisti trys zodiako ženklai, kurie turi didžiausią galimybę tapti milijardieriais: pasitikrinkite, ar jūs ženklas prisijungs prie „Facebook“ ar „Nike“ įkūrėjų ir nulems jums turtus

Horoskopo ženklai dažnai vertinami dviprasmiškai – vieni į tai žiūri labai skeptiškai, kiti – juos tikrina kasdien ar bent kartą per savaitę. Neseniai buvo atliktas tyrimas, kuris atskleidė, jog vieni horoskopai traukia pinigus labiau nei kiti.

Tyrimo metu buvo sudarytas turtingiausių žmonių sąrašas ir vėliau jie suskirstyti pagal savo horoskopo ženklą. Paaiškėjo, kad net trečdalis jų turi tris bendrus žvaigždžių ženklus. Pavyzdžiui, Jeffas Bezosas yra ožiaragis, o Elonas Muskas – vėžys. Tačiau jų horoskopo ženklai nepatenka tarp trijų turtingiausių.

Svarstyklės – daugiausiai milijardierių

Svarstyklės sudaro net 12 proc. pasaulio milijardierių. Šį zodiako ženklą turintys žmonės dažnai pasižymi stipriu estetikos jausmu ir silpnybe daiktams, kurių negali sau leisti. Svarstyklės puikiai moka apšviesti aplinką, šmaikštauti prie kokteilių ir įtikinti kitus žmones duoti jiems pinigų.

Tarp žymiausių Svarstyklių milijardierių yra Ralphas Laurenas, kuris, ištikimas savo ženklui, pavertė turtingų žmonių sportą ir savo supratimą apie madą į milijardinį verslą.

Šį zodiako ženklą turi ir Alice Walton, „Walmart“ turto paveldėtoja, aistringa meno kuratorė, kolekcininkė ir muziejų pirmininkė, ir Amancio Ortega, didžiausios pasaulyje mažmeninės mados parduotuvės „Inditex“ įkūrėjas.

Žuvys – tarp milijardierių ir „Nike“ įkūrėjas

Ne ką mažiau milijardierių ir tarp tų asmenų, kurie turi žuvies zodiako ženklą. Žuvys sudaro 11 proc. tokių asmenų. Jie yra svajingi ir intuityvūs, jie gimė tam, kad pardavinėtų fantazijas ir alkoholinius pabėgimo pažadus.

Žuvų pavyzdys yra Bernardas Arnault - didžiausios pasaulyje prabangos prekių bendrovės LVMH, kuriai priklauso „Moët & Chandon“, „Dom Pérignon“, „Krug“, „Veuve Clicquot“, „Belvedere“ ir „Hennessy“, įkūrėjas ir generalinis direktorius.

Į šį sąrašą būtina įtruakti ir „Nike“ įkūrėją Philą Knightą ir Rupertą Murdochą, kuriam priklauso žiniasklaidos grupė „News Corporation“.

Jautis – daugybė tech pasaulyje žinomų vardų

Šį zodiako ženklą turi 10 proc. pasaulio milijardierių ir tai yra ženklas, valdantis antruosius turto ir vertės namus. Jaučiai mėgsta prabangius dalykus ir šventą darbą, kad juos gautų. Jie yra užsispyrę ir negailestingi, savitvardos ir tiesmukiškumo mišinys, jie atstovauja mažylio žmogaus raidos etapui.

Savo prigimtimi ir pagrinde jie gyvena vadovaudamiesi kredo „mano ir dar daugiau“ ir „per daug niekada neužtenka“. Jų tikslas - stabilumas bet kokia kaina ir komfortas be nuolaidų. Milijardierių sąraše – daugybė technologijų pasaulyje žinomų asmenų.

„Facebook“ įkūrėjas ir vadovas Markas Zuckerbergas, dulkių siurblių magnatas Jamesas Dysonas, o taip pat ir BMW akcininkė, filantropė ir turtingiausia Vokietijos moteris Susanne Klatten.

1 komentarų

Vaja

Tie milijardieriai nesuteikia amžinojo gyvenimo, tai tie pinigai neturi prasmės. Tik vagių bus daug aplinkui ir visi norės tavo pinigų cha cha.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas