Bandoma užkirsti kelią siautėjantiems robotams: socialiniame tinkle „X“ netrukus atsiras nauja funkcija, kuri gali nebeleisti naudoti aktyvių nuorodų atsakymuose

Lukas Snarskis

2024-07-23, 19:55

0 komentarų

Praėjusiais metais socialinis tinklas „X“, kuris daugumai dar gali būti žinomas „Twitter“ pavadinimu, prarado beveik 15 mln. vartotojų, o žiniasklaidoje šmėžavo naujienos apie netikėtai iš įmonės atleistus tūkstančius darbuotojų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Bandoma užkirsti kelią siautėjantiems robotams: socialiniame tinkle „X“ netrukus atsiras nauja funkcija, kuri gali nebeleisti naudoti aktyvių nuorodų atsakymuose

Populiarus socialinis tinklas per pastaruosius metus pasiūlė ne vieną naujovę, o netrukus turėtų atsirasti ir dar viena nauja galimybė. Pranešama, jog „X“ yra sprendžiama nepageidaujamų pranešimų platformoje problemą.

Nepriklausomas programėlių tyrėojas Nima Owji atrodo naują funkciją, kuris leis išjungti aktyvias nuorodas tarp komentarų, rašomų po jūsų paskelbtais įrašais. Vartotojai galės pažymėti šios parinkties langelį, jei nenorės, kad žmonės atsakinėtų su nuorodomis į jų pranešimus.

Tokią informaciją patvirtino ir socialinio tinklo „X“ vyresnysis saugumo inžinerijos direktorius Christopheris Stanley. Ši funkcija padės sulaikyti platformoje siautėjančius robotus ir neleis tikriems žmonėms reklamuoti savo svetainių kitų žmonių įrašuose.

Deja, ji taip pat gali trukdyti žmonėms skelbti teisėtus šaltinius, jei jie bando paneigti melagingą informaciją. Akivaizdu, kad tokia naujovė suteiks ne tik papildomų galimybių, bet gali turėti ir neigiamos įtakos. Kaip bebūtų, realią jos naudą ar žalą bus galima vertinti tuomet, kai ji taps prieinama daugeliui.

Socialinio tinklo „X“ atstovai dar nepaskelbė, kada tokia galimybė bus prieinama visiems šios platformos naudotojams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas