„GDC 2020“ parodoje neišvysime „Sony“ ir „Facebook“ atstovų, tačiau renginio atšaukti neketinama

Lukas Snarskis

2020-02-24, 01:00 (atnaujinta 2021-10-18, 01:27)

0 komentarų
„GDC 2020“ parodoje neišvysime „Sony“ ir „Facebook“ atstovų, tačiau renginio atšaukti neketinama

Koronavirusas keičia daugybės žmonių planus, o visai neseniai tai lėmė ir „Mobile World Congress 2020“ parodos atšaukimą. Pastaruoju vis garsiau kalbama ir apie „Game Developers Conference“ renginio atšaukimą, tačiau bent jau kol kas organizatoriai neketina imtis tokių priemonių.

Visai neseniai GDC organizatoriai sužinojo, jog kasmetinėje parodoje tikrai nepasirodys „Facebook“ ir „Sony“. Nesunku nuspėti, jog pagrindinis to motyvas – noras apsaugoti savo darbuotojus dėl galimų sveikatos problemų. Akivaizdu ir tai, kad parodoje neišvysime ir dalyvių iš Kinijos.

Nepaisant viso to kasmetinė „Game Developers Conference“ paroda turėtų įvykti kaip planuota. Primename, kad šis renginys vyks kovo 16-20 dienomis, San Franciske. Tuo pačiu bus imtasi ir papildomų saugumo priemonių. Bus naudojami elektrostatinei dezinfekciniai purškikliai didelio masto susibūrimo vietose, taip pat bus dažniau valomi įvairūs paviršiai, o taip pat kasdien bus valomi kilimai. Jau nereikia nei sakyti, kad rankas dezinfekuoti bus galima daugelyje vietų.

Tiesa, nors organizatoriai teigia, kad renginio atšaukti neketina, tačiau jeigu ir toliau kompanijos skelbs apie pasitraukimą iš šios parodos – gali įvykti ir scenarijus, kuris įvyko ir su Barselonoje planuota MWC 2020 paroda. Iki GMD 2020 pradžios dar liko trys savaitės, todėl planuojantys ten vykti dar turėtų palaukti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas