„Google“ dalinasi puikiomis naujienomis: mokama bendrovės paslauga perkopė 100 mln. ribą, jau siūlomi ir patobulinti planai

Lukas Snarskis

2024-02-15, 16:35

0 komentarų

„Google“ generalinis direktorius Sundaras Pichai pasidalino puikiomis naujienomis. Pranešama, jog „Google One“ paslauga jau turi daugiau nei 100 mln. aktyvių prenumeratorių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ dalinasi puikiomis naujienomis: mokama bendrovės paslauga perkopė 100 mln. ribą, jau siūlomi ir patobulinti planai

JAV bendrovė ketina skirti dar daugiau dėmesio šiai platformai ir toliau siūlant vis daugiau dirbtiniu intelektu aprūpintų galimybių.

Lietuvoje siūlomas planas „DI Premium“ turi tokias funkcijas kaip „Gemini Advanced“, o „Gemini“ netrukus bus įdiegtas „Gmail“, „Docs“ ir kt. bendrovės platformose. „DI Premium“ planą lietuviai dabar gali išbandyti visiškai nemokamai. „Google“ suteikia galimybę išbandyti siūlomas naujoves net du mėnesius, o tuomet taikys standartinę kainodarą.

Atkreipkite dėmesį, kad „Google One“ planų kainos, privalumai ir prieinamumas gali skirtis priklausomai nuo regiono. Daugiau informacijos apie „Google One“ planus galite rasti čia.

Kaip tikriausiai jau žinote, „Google One“ prenumerata suteikia jums ne tik daugiau papildomos vietos failų saugykloje, tačiau ir daugiau įvairių privalumų. Anksčiau „Google One VPN“ paslauga buvo siūloma tik su brangesniais planais, tačiau ši situacija keičiasi.

Priminsime, jog dar visai neseniai „Google One“ prenumeratoriai sulaukė ir daugiau naujovių. „Google Photos“ programėlė įgavo HDR galimybę vaizdo įrašams, o taip pat ir pritaikyti specialius stilius savo nuotraukoms. „Google“ neseniai pasiūlė ir naujų stilių koliažams, kurie skirti tik prenumeratoriams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas