Internautai tęsia kovą už Ukrainą: renkami parašai populiarios mokėjimo platformos veiklos Rusijoje sustabdymui

Lukas Snarskis

2022-03-03, 18:48 (atnaujinta 2022-11-03, 11:51)

0 komentarų
Internautai tęsia kovą už Ukrainą: renkami parašai populiarios mokėjimo platformos veiklos Rusijoje sustabdymui

Rusijai ir toliau tęsiant karinius veiksmus Ukrainoje, didėja kompanijų, kurios vienaip ar kitaip atsiriboja nuo Rusijos rinkos. Daugybė bendrovių, kurių sąrašą rasite paspaudę čia, jau atsiribojo nuo rusų arba pritaikė kitokius apribojimus, tačiau tai padarė tikrai ne visi.

Internetinėje erdvėje už Ukrainą kovojantys asmenys atkreipė dėmesį į „PayPal“, kuri atsisakė blokuoti savo paslaugas Rusijos teritorijoje. Ir nors visai neseniai buvo pasirodžiusi informacija, jog bendrovė nebeleis registruotis naujiems vartotojams iš Rusijos, tačiau kitos paslaugos ir toliau išlieka prieinamos.

Sukurtoje peticijoje kreipiamasi į JAV prezidentą Joe Bideną ir „PayPal“ generalinį direktorių Daną Schulmaną. Pranešime teigiama, jog jie turėtų suteikti galimybę ukrainiečiams naudotis „PayPal“ platforma, kas leistų surinkti paramą, o tuo pačiu ją panaudoti kovai už savo laisvę ir šalies suverenitetą. Taip pat, reikalaujama blokuoti „PayPal“ mokėjimo paslaugas Rusijai iki kol bus nutraukta agresija.

Peticijos autoriai įsitikinę, kad tokie veiksmai padėtų užkirsti kelią agresoriui, o taip pat prisidėtų prie Ukrainos nepriklausomybės išsaugojimo. Prieš penkias valandas sukurta peticija jau sulaukė daugiau nei 8 tūkst. parašų, kurių kiekis nuolat auga.

Norėdami prisidėti prie šios peticijos, kurios tikslas apriboti „PayPal“ veikimo galimybes Rusijoje – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas