„Netflix“ meta netikėtą kozirį: kuria įspūdingą „pokemonų“ serialą

Rokas Gaidys

2021-07-28, 18:10 (atnaujinta 2023-02-06, 10:59)

0 komentarų
„Netflix“ meta netikėtą kozirį: kuria įspūdingą „pokemonų“ serialą

1995-ais dienos šviesą išvydo vienas iš didžiausių visų laikų fenomenų – vaizdo žaidimas „Pokemon“ ir pasaulis nuo tada nebebuvo toks pat. Begalė kompiuterinių ir telefoninių žaidimų, nuo 1997 metų gyvuojantis animacinis serialas ir dar krūva kitų susijusių projektų užtikrino tai, kad „pokemonai“ dar ilgai nebus pamiršti ir apie juos žinos beveik kiekvienas.

Dar 2019 metais pasirodžiusi Holivudo adaptacija nebuvo labiausiai pati labiausiai vykusi ekranizacija, bet vis tiek tapo pasauliniu hitu, o dabar panašu, kad ir industrijos milžinė „Netflix“ nusprendė prikišti nagus ir išbandys savo sėkmę šiame žanre. Pasak „IGN“, šį serialą režisuos Joe Henderson, kuris prieš tai dirbo su kitu platformos projektu „Lucifer“. Savaime suprantama, kad detalesnė informacija greitu metu nebus pateikta ir dabar galima tik spėlioti kaip viskas ateityje atrodys.

Jau dabar šioje platformoje galima rasti ne vieną „Pokemon“ serialą, tačiau žinia apie ne animacinį, o gyvą projektą tikriausiai bus naujiena daugeliui. Paskutiniais metais „Netflix“ savo sėkmę bando būtent čia, tačiau realiais rezultatais kaip ir pasigirti negali, bet dabar gal ir pavyks. Kalbant apie įvairiausias adaptacijas, tai paskutiniais metais platforma išleido ne vieno vaizdo žaidimo filmą ar serialą, tai yra „Resident Evil“, „DOTA“ ir dabar jau planuojamas „The Witcher“ animacinis serialas bei dar krūva kitų. Nors tokių projektų jau yra tikrai ne vienas, tačiau „Pokemon“ atrodytų kaip sėkmės garantas.

Atsižvelgiant į tai, kad dar 2019-aisiais vienas filmo aktorių Justice Smith pareiškė, kad greičiausiai „Detective Pikachu“ tęsinio nebus, tai gali būti, kad visi planai, susiję su dar vieno pilnametražio filmo kūrimu buvo atidėti ir dabar visas dėmesys bus sutelktas į mažesnius projektus. Vis dėl to yra tikimybė, kad visa tai tėra vienas mažas smagratis būsimoje kino franšizėje ir visi fanai ateityje tikrai turės kuo džiaugtis, tačiau šiuo metu telieka laukti informacijos apie dar vieną naują grandiozinį „Netflix“ projektą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas