„Apple“ pristatė ir naujus „iPad Air“ modelius: pasiūlys du skirtingus ekranų dydžius, M2 lustus ir patogesnę priekinės kameros poziciją

Lukas Snarskis

2024-05-08, 17:15

0 komentarų

Kaip ir buvo tikėtasi, „Apple“ surengtos spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ne tik naujasis M4 mikroschemų rinkinys, apie kurį galite skaityti paspaudę čia, bet ir naujos planšetės. JAV kompanijos vadovai pademonstravo naujus „iPad Pro“ modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ pristatė ir naujus „iPad Air“ modelius: pasiūlys du skirtingus ekranų dydžius, M2 lustus ir patogesnę priekinės kameros poziciją

„Apple iPad Pro“ modeliai pasiūlė nemažai naujovių, o apie šiuos planšetinius kompiuterius galite skaityti paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelės planšetės, kurios debiutavo vakarykštės spaudos konferencijos metu. JAV bendrovės vadovai pademonstravo ir naujus „iPad Air“ modelius.

2024 metų „iPad Air“ modeliai bus prieinami dviejų skirtingų dydžių – tai 11 ir 13 colių. Abu jie turės IPS LCD „Liquad Retina“ ekranus. Mažesnis variantas pasižymės 2 360 x 1 640 taškų raiška ir 500 nitų ryškumu, o didesnis – 2 732 x 2 048 taškų raiška ir 600 nitų maksimaliu ryškumu.

„iPad Air“ modeliai išsaugojo savo pirmtakų dizainą, tačiau priekinėje dalyje esanti 12 MP kamera įmontuota horizontalioje briaunoje, kas suteiks natūralesnę pokalbių patirtį. Planšetinių kompiuterių nugarėlėse – 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera.

Naujosios „Apple“ planšetės veiks su „Apple M2“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Čia ir toliau bus naudojamas namų mygtukas su „Touch ID“ galimybe. Abu modeliai bus suderinami ir su „Magic Keyboard“ ir naujuoju „Apple Pencil Pro“.

„iPad Air“ taip pat gavo ir „Wi-Fi 6E“ palaikymą, o naujausi modeliai pirkėjus pasieks su jau įdiegta „iPad OS 17.4“ operacinės sistemos versija. Pranešama, jog pigiausias 11 colių variantas kainuos nuo 729 eurų, o didesnis modelis – nuo 979 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas