Aiškėja naujausių „Vivo“ įrenginių kainos: jau žinoma, kiek kainuos įspūdingas fotografijos galimybes suteiksiantis „Vivo X100 Ultra“ modelis

Lukas Snarskis

2024-05-08, 17:55

0 komentarų

„Vivo“ dar praėjusių metų lapkritį oficialiai pristatė naujuosius „Vivo X100“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir išskirtiniais sprendimais aprūpintas kameras.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja naujausių „Vivo“ įrenginių kainos: jau žinoma, kiek kainuos įspūdingas fotografijos galimybes suteiksiantis „Vivo X100 Ultra“ modelis

Iki šiol buvo pristatyti du „X100“ serijos modeliai – tai „Vivo X100“ ir „Vivo X100 Pro“. Kuris laikas buvo kalbama ir apie „Vivo X100 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymą, kuris buvo planuojamas balandžio mėnesį. Tačiau gamintojas priėmė sprendimą nukelti planuotą renginį.

Dabar, gamintojas paskelbė, jog naujasis „Vivo X100 Ultra“ debiutuos jau gegužės 13 dieną. Tokia informacija buvo paskelbta bendrovės „Weibo“ paskyroje. Kartu su šiuo modeliu bus pristatytas ir „Vivo X100s“ įrenginiai – tai „Vivo X100s“ ir „X100s Pro“.

Šiandien paaiškėjo ir šių išmaniųjų telefonų kainos. Skelbiama, jog naujasis „X100 Ultra“ modelis kainuos nuo 861 eurų, o už šią kainą bus siūlomas 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties turintis variantas. „Vivo X100s“ kainuos nuo 514 eurų, o „X100s Pro“ variantas bus siūlomas už 642 eurus. Abu šie įrenginiai turės tokias pačias bazines atmintinių opcijas kaip ir „Ultra“.

Tiesa, šios kainos yra skirtos Kinijos rinkoje, o informacijos apie šių įrenginių prieinamumą Europoje – kol kas nėra. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas įvyks gegužės 13 dieną, o tuomet ir paaiškės ne tik detalios „Vivo“ naujienų specifikacijos, bet ir jų prieinamumas.

Priminsime, jog naujasis „Vivo X100 Ultra“ žada pasiūlyti geriausius kamerų sprendimus, kokius kada nors esame matę „Android“ išmaniuose telefonuose. Spėjama, kad čia turėtų būti naudojamas 50 MP raiškos „Sony LYT-900“ objektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Išmanusis telefonas taip pat turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą, kuris galės pasiūlyti net iki 200 kartų priartintą vaizdą. Tiesa, tai būtų skaitmeninio priartinimo galimybė. „Vivo X100 Ultra“ veikiausiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas