„Google“ ketina išspręsti amžiną „Android“ telefonų problemą: netrukus galėsite išbandyti atnaujintą įrankį, kuris palengvins daugelio atliekamą procedūrą

Lukas Snarskis

2024-05-08, 19:55 (atnaujinta 2024-05-09, 09:36)

0 komentarų

Bėgant metams „Android“ duomenų perkėlimo procesas patobulėjo, tačiau tai vis dar turi akivaizdžių spragų ir jis nėra toks sklandus, koks turėtų būti. Ką jau kalbėti, jog „Apple“ siūlomi sprendimai yra gerokai paprastesni ir veikia žymiai sklandžiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ketina išspręsti amžiną „Android“ telefonų problemą: netrukus galėsite išbandyti atnaujintą įrankį, kuris palengvins daugelio atliekamą procedūrą

Nemažai problemų gali kilti ir pereinant nuo vieno prekės ženklo prie kito. Pasikliaujant trečiųjų šalių programėlėmis, dažnai gali būti neperkeliami kai kurie nustatymai ar duomenys. Todėl geriau naudoti „Android“ integruotą duomenų perkėlimo įrankį.

Remiantis „Android Authority“ pranešimu, „Google“ ketina atnaujinti šį procesą ir jis turėtų taip daug patogesnis ir greitesnis. Bene geriausia tai, kad duomenis bus galima perkelti net ir nustačius naująjį telefoną. Šiuo metu perkėlimas veikia tik nustatant naują telefoną ir naudojant laidinį arba belaidį ryšį arba „Google Drive“ atsarginę kopiją.

Taip pereiname prie antrojo patobulinimo - greičio. Teigiama, kad patobulintoje priemonėje naudojamas naujas „MultiTransportD2DTransport“ protokolas, kuris vienu metu naudoja „Wi-Fi“ ir laidinį ryšį, todėl padidėja perkėlimo greitis.

Be to, visi naujame telefone pakeisti nustatymai nebus perrašomi perkeliant duomenis po to, kai nustatysite savo įrenginį, ir duomenis galėsite perkelti tik iš įrenginio, kurį anksčiau naudojote duomenims kopijuoti. Tai yra keletas apribojimų, kuriuos reikia turėti omenyje.

Bet kuriuo atveju, tai gera žinia „Android“ išmaniųjų telefonų naudotojams, nes duomenų atkūrimo priemonei reikėjo atnaujinimo, o šie pakeitimai skamba gana neblogai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas