Nustokite mokėti už VPN paslaugas: „Google“ turi pasiūlymą, kuriuo pasinaudoti privalo kiekvienas

Daugeliui lietuvių ne naujiena yra VPN paslaugos. Saugus ryšys tarp jūsų ir interneto tapo neatsiejama daugelio mūsų kompiuterių ar telefonų dalimi. Prisijungus prie interneto per VPN, visas jūsų interneto srautas siunčiamas per šifruotą virtualų tunelį, tačiau dažniausiai už tai tenka susimokėti.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Nustokite mokėti už VPN paslaugas: „Google“ turi pasiūlymą, kuriuo pasinaudoti privalo kiekvienas

Nuolat didėjant įvairioms virtualioms grėsmėms, vis daugiau žmonių renkasi naudoti VPN, o tokias paslaugas siūlo ne viena ir tikrai ne dvi kompanijos. Tarp jų – ir „Google“, kuri dabar turi labai gerų naujienų. Pranešama, jog nuo šiol visi „Google One“ prenumeratos turėtojai galės naudotis ir bendrovės siūloma VPN paslauga. Tai nekainuos papildomai ir bus įtraukta į prenumeratą.

Kaip tikriausiai jau žinote, „Google One“ prenumerata suteikia jums ne tik daugiau papildomos vietos failų saugykloje, tačiau ir daugiau įvairių privalumų. Anksčiau „Google One VPN“ paslauga buvo siūloma tik su brangesniais planais, tačiau ši situacija keičiasi. Tiesa, bent jau kol kas Lietuvoje nesiūlomas VPN su pigiausiais prenumeratų pasiūlymais, bet tai turėtų pasikeisti jau artimiausiu metu.

Priminsime, jog dar visai neseniai „Google One“ prenumeratoriai sulaukė ir daugiau naujovių. „Google Photos“ programėlė įgavo HDR galimybę vaizdo įrašams, o taip pat ir pritaikyti specialius stilius savo nuotraukoms. „Google“ neseniai pasiūlė ir naujų stilių koliažams, kurie skirti tik prenumeratoriams.

Kartu su šiomis naujienomis, „Google“ paskelbė, jog nuo šiol „Google One“ prenumeratoriai savo nuotraukų užsakymus gaus su nemokamu pristatymu. Tokie pasikeitimai bus taikomi JAV, Kanadoje, JK, o taip pat ir Europoje.

Pranešama, kad naujienos jau po truputį pasiekia „Google One“ prenumeratorius, o taip pat ir „Pixel“ išmaniųjų telefonų savininkus.

4 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Emilis

Opera turi integruotą vpn'ą, aiškų ne tokį už kurį reikia mokėti, bet jei nori būt ramesnis gali naudotis opera besitempdamas visus filmus, muziką ir t.t. Na o Chromą pasilik darbui.

Saugumo Expertas

Visų pirma Opera neturi VPN.
Operos jums siūlomas "VPN" yra paprasčiausias proxy serveris. Tiksliau jų yra 126 vnt. Prieš nepilna savaitę tikrinau jų "VPN" :D Ir dar.. 2016 metais Norvegijos įmonė Opera, pardavė VISKĄ už 600M € Kinijos konsorciumai :D Kinai ploja rankomis, kad už tiek pigiai gali dabar šnipinėti Europą ir Emilį:D Kas naudojate Opera kuo greičiau ją trinkite lauk !

Chrome, Brawe, Edge (DirptinisIntelektas), Mozilla Firefox, Mozilla Focus, Tor Browser, Ghost Browser. Visos šios naršyklės yra nepatikimos, nes renka apie jus visą įmanomą informaciją ir ją parduoda.

Kolkas DuckDuckGo yra geriausias pasirinkimas, jei norite saugumo savo duomenims. Neseniai aptikau, kad DuckDuckGo Microsoftui leidžia dalinį mūsų sekimą. Bet tai galima lengvai pakeisti su reklamos blokatoriais ir atsisakyti priimti slapukus. Šiaip padėtis yra labai prasta, kas liečia naršykles.

Tėvas

Gaila Lietuvoje neveiks.

Saugumo Expertas

Net už Ačiū nereikia man nei Google VPN, nei kieno nors kito. VISI ! VPN yra sukurti palengvinti informacijos rinkimą apie VPN naudojanti vartotoją. Kaip VISADA žmonėms plaunamos smegenys, kad kažkam rūpi jūsų Konfidencialumas:D Ištikrųjų Dark Nete visas pasaulis perka-parduoda visą įmanomą informaciją apie JUS Visus ir tą daro Absoliučiai VISI ! Jei naudosite Google VPN, Googlas žinos dar ir kiekvieną jūsų suvestą slaptažodį:D Naujas Google Totalinio viso pasaulio sekimo lygis. Kas netikite manimi susiraskite internete filmą "Snowden" ir veiksmas ten vyksta panašiai prieš 10 metų. Dabar jau visur Dirbtinis Intelektas renka duomenis, kvantinių kompiuterių (Amazonės Miškų pločio) pagalba. Niekur nepasislėpsite nuo Google Totalinio sekimo:D
Jei norite saugumo, pirkite vienkartinius knopkinius telefonus už 20-30€ ir nesinaudokite internetu:D

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas