Pasiruoškite gerokai paploninti savo pinigines: už šią populiarią paslaugą dabar reikės susimokėti gerokai daugiau nei anksčiau, sužinokite, kas keičiasi

Lina Snarskienė

2024-10-21, 07:55

0 komentarų

Nuo šiandien „Disney+“ padidino pagrindinių planų kainas. Tiek standartinė, tiek aukščiausios kokybės prenumerata dabar kainuoja brangiau. Standartinio metinio plano mokestis padidėjo nuo 89,90 eurų iki 99,90 eurų, t. y. 10 proc.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pasiruoškite gerokai paploninti savo pinigines: už šią populiarią paslaugą dabar reikės susimokėti gerokai daugiau nei anksčiau, sužinokite, kas keičiasi

Mėnesinis standartinis planas taip pat pabrango nuo 8,99 eurų iki 9,99 eurų. „Premium“ paslaugų vartotojai taip pat pajus kainų kilimą. Mėnesinis toks planas dabar kainuoja 13,99 eurų, o metinis „Premium“ variantas pabrango nuo 119,90 eurų iki 139,90 eurų.

Tačiau reklamos palaikoma „Disney+“ versija ir toliau kainuoja 5,99 eurų per mėnesį. Naujas 5,99 eurų per mėnesį mokestis taip pat bus taikomas už papildomų narių įtraukimą į standartinį planą.

„Disney+“ kainų didinimas atspindi rinkos tendencijas

„Disney+“ nėra vienintelė transliacijos platforma, didinanti mokesčius. Nuo 2019 metų, kai paslauga pradėjo veikti, jos kainos išaugo nuo 6,99 eurų iki 9,99 eurų už standartinį planą. Kitos transliacijų milžinės, pavyzdžiui, „Netflix“, laikui bėgant taip pat padidino savo įkainius, taip signalizuodamos apie besitęsiančią tendenciją pramonėje.

Vartotojams, norintiems sumažinti išlaidas, yra keletas nemokamų alternatyvų. Kai kurie visuomeniniai transliuotojai savo turinį skaitmeninėse bibliotekose siūlo nemokamai. Tokiose platformose, kaip „Joyn“ ar „Pluto TV“, rodomos nemokamos laidos ir filmai, tačiau vartotojai turi žiūrėti reklamas. Anime gerbėjams „Crunchyroll“ siūlo nemokamą ir mokamą turinį.

Nepaisant didesnių mokesčių, „Disney+“ išlieka populiarus dėl plataus turinio asortimento. Platformoje galima rasti mėgstamiausių „Disney“, „Pixar“, „Marvel“, „Žvaigždžių karų“ ir „National Geographic“ kūrinių. 2024 metų trečiąjį ketvirtį „Disney+“ pranešė apie 153,8 mln. abonentų visame pasaulyje – septyniais milijonais daugiau nei tuo pačiu 2023 metų laikotarpiu.

Nors „Disney+“ kainos padidinimas gali paskatinti kai kuriuos abonentus ieškoti alternatyvių platformų, tikėtina, kad daugelis naudotojų liks ištikimi „Disney+“ dėl plačios populiarių filmų ir serialų bibliotekos.

Kadangi prenumeratos kainos ir toliau didėja visoje srautinės transliacijos pramonėje, vartotojai turės kritiškai įvertinti kiekvienos paslaugos ekonominį efektyvumą. Vartotojams sprendžiant, kurios platformos siūlo geriausią bendrą vertę, vis svarbiau bus suderinti pramogų pasirinkimą ir finansinius sumetimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas