Pramogų kanalai „FOX“ ir „FOX life“ tampa „FX“ ir „FX life“

Pranešimas spaudai

2024-01-24, 09:16

0 komentarų

„The Walt Disney Company Nordic & Baltic“ pristato naujus veidus ir ryškų vizualinį identitetą. Televizijos kanalai „FOX“ ir „FOX Life“ atsinaujina ir nuo sausio 24 d. keičia savo pavadinimus į „FX“ ir „FX Life“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pramogų kanalai „FOX“ ir „FOX life“ tampa „FX“ ir „FX life“

„FX“ ir „FX Life“ toliau tęsia įsipareigojimą rodyti neprilygstamą turinį, įskaitant naujausius, geriausius ir mėgstamiausius serialus bei gerai pažįstamas pramogines laidas.

„FX“ ir „FX life“ – dar daugiau kokybiško turinio

„FOX“ ir „FOX Life“ keičia prekės ženklą ir tampa „FX“ ir „FX Life“.

„Mes sujungiame savo bendrą pramoginį turinį su srautinio perdavimo platforma „Disney+“ ir savo gerbėjams transliuosime jų jau gerai pažįstamas ir pamėgtas istorijas. Tvirtai žengdami į rinką su naujais pavadinimas mes paruošėme naujų laidų, kurias nekantraujame pradėti rodyti šiais metais“, – sako „The Walt Disney Company Nordic & Baltic“ vyresnysis viceprezidentas ir regiono vadovas Hansas van Rijnas.

„FX“ prekės ženklas buvo optimizuotas ir pritaikytas vietinės televizijos kanalų auditorijos poreikiams, tačiau kartu išsaugojo drąsaus ir užtikrintai žengiančio senojo prekės ženklo palikimą.

„Linijinės televizijos verslas ir toliau išlieka mūsų prioritetu, leidžiančiu sudominti savo žiūrovus pramoginiu turiniu iš daugelio pasaulinio lygio „Disney“ šeimai priklausančių kino studijų“, – teigia Hansas van Rijnas.

Nauji kanalai – mėgstamiausi serialai

„FX“ ir „FX Life“ ir toliau matys ne vieną „Emmy“ apdovanojimą pelniusius ir žiūrimiausius Lietuvoje serialus.

Naujieji kanalai transliuos visų pamėgtą ir „Emmy“ apdovanojimą turintį serialą „9-1-1“, kuriame gelbėtojai kiekvieną dieną kovoja su stichijomis ir mirtimi, keturis „Emmy“ apdovanojimus gavusį serialą „Kastlas“ („Castle“) su bestselerių rašytoju Richardu Kastlu, kurį vaidina kanadiečių aktorius Nathanas Fillionas.

Taip pat žiūrovai galės mėgautis penkis „Emmy“ apdovanojimus pelniusiu serialu „Grei anatomija“ („Grei‘s Anatomy“) su neprilygstama savo darbą išmanančia Meredit Grei, kurios vaidmenį sukūrusi JAV aktorė Ellena Pompeo sulaukė pripažinimo, ir, galiausiai, net 10 „Emmy“ apdovanojimų susižėrusiu serialu „Meškinas“ (The Bear) apie jaunąjį virtuvės šefą Karmį Berzatą, kuris grįžta į Čikagą vadovauti savo šeimos sumuštinių parduotuvei. Šefo vaidmenį šiame seriale sukūrė amerikiečių kino ir televizijos aktorius Jeremy Allenas White’as.

Nauji serialai per „FX“ ir „FX life“

Atsinaujinę kanalai žiūrovams pasiūlys ir naujus įtraukiančius serialus, kuriuose vaidina garsios pasaulio žvaigždės.

Naujame mistiniame seriale „Žmogžudystė tame pačiame pastate“ („Only Murders in the Building”) nepažįstamų žmonių trijulę, kurią vaidina populiarioji žvaigždė Selena Gomez, amerikiečių komikai Steve‘as Martinas ir Martinas Hayteris Short, sieja susidomėjimas tikrais nusikaltimais. Jie susidraugauja tirdami įtartinų žmogžudysčių virtinę daugiabutyje „Arkonija“ ir rengia apie tai savo „podkastą“ pavadinimu „Žmogžudystė tame pačiame pastate“.

Kriminalinė drama „Vilas Trentas“ („Will Trent“) pasakoja apie genialų ir tradicijas laužantį specialujį agentą, kurį vaidina neprilygstamas portorikietis Ramónas Rodríguezas. Specialusis agentas Vilas Trentas buvo paliktas vos gimęs ir patyrė sunkią paauglystę perpildytoje Atlantos globos sistemoje. Serialas „Vilas Trentas“ paremtas Karinos Slaughter „Vilo Trento“ romanų serija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas