Tai sprogdino internetą: „Audi“ automobilis iš ateities, benzininių automobilių mirtis, „Xiaomi“ staigmenos ir BMW rūpesčiai

BMW

Lukas Snarskis

2021-08-15, 15:45 (atnaujinta 2022-12-18, 13:50)

1 komentaras
Tai sprogdino internetą: „Audi“ automobilis iš ateities, benzininių automobilių mirtis, „Xiaomi“ staigmenos ir BMW rūpesčiai

Antroji rugpjūčio savaitė jau beveik baigėsi, o šiandien mes dalinamės populiariausiomis šios savaitės naujienomis, kurios sulaukė daugiausiai Jūsų dėmesio.

31 šių metų savaitę daugiausiai dėmesio sulaukė naujienos apie automobilius – nuo „Audi“ pademonstruoto automobilio iš ateities, iki mažėjančių elektromobilių kainų, o taip pat ir „Hyundai“ bandymų konkuruoti su BMW. Žinoma, pro Jūsų akis nepraslydo ir karščiausia „Xiaomi“ naujiena.

„Audi“ pristatė modelį iš ateities

„Audi“ pristatė pirmąjį naujos koncepcinių automobilių šeimos modelį „Audi skysphere“. Įspūdingos išvaizdos elektrinis rodsteris yra dviejų durelių automobilis su atidaromu stogu, kurio linijos atskleidžia, koks bus ateities „Audi“ automobilių dizainas. Su juo gamintojas pristato progresyvią prabangaus segmento viziją, kuriame automobilis ir jo salonas tapo interaktyvia aplinka įtaigiai vairavimo patirčiai. Tai tapo įmanoma dėl savivaldžio važiavimo galimybės, revoliucinio salono dizaino ir organiškai įdiegtos skaitmeninės ekosistemos.

Koncepcinis „Audi skysphere“ atskleidžia kaip gamintojas įsivaizduoja prabangius ateities modelius ir tai nebėra susiję vien tik su vairavimu – ateities automobilis buvo kuriamas su aiškia vizija pasiūlyti keleiviams įtraukiančią aukščiausios klasės patirtį.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Elektromobilių kainos tapo prieinamos visiems

JAV kompanijos „Tesla“ atstovų teigimu, „Tesla Model 3“ yra pirmasis elektrinis automobilis istorijoje, kuris savo kaina yra lygus su tradiciniai automobiliais. Negana to, tokie rezultatai gaunami neatsižvelgus į regionines subsidijas bei mažesnes einamąsias išlaidas. Tiesa, vertėtų paminėti ir tai, jog „Tesla“ savo produktus priskiria aukščiausios klasės, todėl juos dažniausiai lygina su tokiais gerai žinomais ženklais kaip BMW, „Audi“ ar „Mercedes-Benz“.

„Tesla“ pateikė lentelę, kurioje palygino „Tesla Model 3 Standard Range Plus“ versiją su „Mercedes-Benz C“ klase, „BMW 3“ ir „Audi A4“ automobiliais. Kaip galima matyti, standartinė elektromobilio kaina nesiekia 40 tūkst. JAV dolerių ribos ir palyginime nusileidžia tik „Audi“ produktams. Tuo tarpu, „Mercedes“ ir BMW sedanai kainuoja šiek tiek brangiau.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

„Xiaomi“ grąžins pinigus už pirmąjį savo flagmaną

„Xiaomi“ per pastaruosius keletą metų pakilo į viršūnę išmaniųjų telefonų rinkoje. Kinijos milžinė Europoje tapo populiariausiu gamintoju, o pasaulinėje erdvėje lipa „Samsung“ ant kulnų. Siekdami pažymėti itin sėkmingą periodą ir pamaloninti savo gerbėjus, kompanijos vadovai sugalvojo labai netikėtą sprendimą.

Kompanijos atstovai šiandien paskelbė, kad grąžins pinigus visiems tiems, kurie iš anksto užsisakė ir vėliau įsigijo pirmąjį „Xiaomi“ flagmaną. Remiantis bendrovės duomenimis, šias sąlygas turėtų atitikti daugiau nei 184 tūkst. „Xiaomi Mi 1“ telefonų turėtojų.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Ilgas laukimas baigtas – pristatytas „Mi Mix 4“

Kinijos milžinė „Xiaomi“, kuri neseniai tapo didžiausiu išmaniųjų telefonų gamintoju Europoje, pristatė daugelio ilgai lauktą „Mi Mix 4“ serijos flagmaną. Kinijoje vykusioje spaudos konferencijoje pagaliau paaiškėjo visos šio įrenginio specifikacijos bei galimybės.

Kaip ir buvo prognozuojama, naujasis „Xiaomi Mi Mix 4“ turės kone visą priekinę įrenginio dalį padengtą ekranu, o tam buvo panaudota ir kameros po ekranu technologija. Pastarasis sprendimas leido paslėpti asmenukėms fiksuoti skirtą objektyvą po ekranu ir taip maksimaliai išnaudoti priekinę telefono dalį. Priekinėje „Mi Mix 4“ flagmano dalyje įmontuota kamera pasižymi 20 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

„Hyundai“ pristatė „BMW X5“ konkurentą

Pietų Korėjos automobilių gamintojo „Hyundai“ valdomas prabangių transporto priemonių prekinis ženklas „Genesis“ meta iššūkį BMW. Kompanijos atstovai Europoje pristatė naująjį „GV80“ premium klasės SUV modelį.

Aukščiausios klasės SUV segmentas yra visiškai nauja teritorija į kurią „Genesis“ įžengia tik dabar, nepaisant to, jog tai yra jau trečios kartos „GV80“ variantas. Bendrovė dar 2017 metais pademonstravo pirmąjį koncepcinį modelį, tačiau pirkėjams jis prieinamas tapo tik dabar.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

1 komentarų

Lankytojas

Visas pasaulis žino,kad vidsus degimo varikliui nera konkurenru ir nebus.Tegu nustoja svaigčelioti

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas